Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1.6 TDI DSG passat mı, Skoda süberb 1.6 Tdı DSg mi?

bond007

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
passatmı süperb mi arakdaşlar arasındaki fark nedir ? üstün özellikleri yada 2. el değeri piyasada tutulması servisi ?

İcindeki paketlere bagli
bana göre DNA lari ayni olan makyajlari farkli olan iki arac.

Ben kısmet olursa skoda 1.6 dizel otomatik yeti alıcam yakında.Bi kere yuksek araba ve en az 10 kere test ettim hem az yakıyo hemde kalıbına gore epey atak.
Benim anlastıgım fiyat 57 bin.Normal fiyatı 82 civarı. Ayrıca panoramik acılır tavanlı. Sana bir onerim,sakın hyundai alma.Hatta accent blue dısında,dizellerine bile yaklasma.Ben cok kiraladım benzinli i20 ve dizel i30 cok yakıyor cok. Audi a3 dizel,seat leon dizel,golf dizel,skoda yeti,ve daha bircok arac test ettim defalarca.Ve aynı
motorları kullanmalarına ragmen en atak olan Audi ve yeti oldu.Leon bana gore audiden daha hafif olmasına ragmen hantaldı. Durum bu umarım yararlı olur.

Bu arada passatıda 4 gun kullandım dizelini.Ben hic begenmedim bana hantal geldi.Konfor dersen bu saydıklarımın cogu konforlu.Ama passatı hic begenmedim.Sanki
bir guc vardı ve gitmesini engelliyordu ve de fena yakıyordu ...

DSG bana gore o sistemi kullanmayı bilmeyenler icin arıza cıkarabilir!
Dsg bu gune kadar uretilmis en iyi sistemdir. Mesela bircok kisi vites gecislerinin gaz pedalıyla degistirilebilecegini bilmeden kullanır.
Ee ozamanda sanzımanın beynini yorarsın,sasırtırsın,abondone olur.
Gecen sene almanyada dsg li golf kiralayıp 1 ay tur atmıstım ve kullanısı sundugu konfor harikaydı.
Yani yasadıgım,yasadıklarım,aklıma gelenler bunlar.Birde bir arkadasımda polo dizel dsg var ve bir senedir kullanıyor ve bu gune kadar problem cıkarmadı.

Üst Alt