Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 adet akülü sandalye yardımı yapmak istiyoruz. İhtiyacı olan..?

asakura

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

bir tanıdığım yardım amaçlı akülü sandalye almak istiyor. Ancak sadece 1 adet alabileceği için nette böyle bir başlık açmaya çekiniyor açıkcası. Çünkü gelen talep çok olursa ve insanları hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyor. Eminim birçok kişinin ihtiyacı vardır ancak gerçek anlamda ekonomik durumu çok kötü olup bunu belgeleyebilecek ve sandalyeyi arada bir değilde düzenli kullanacak kadar ihtiyacı olan kimse varsa yada tanıdıgınız biri varsa bana ulaşırsanız sevinirim.
İstanbul Beşiktaş civarında ikamet ediyorum. durumu ve ihtiyacı özetleyen mesajlar ile bana ulaşırsanız yada bu başlığa yazarsanız geçte olsa cevap vermeye çalışacagım. Duruma göre ihtiyaç sahibinden ekonomik durumunu belgelemesi istenebilir yada yerinde ziyaret yapılabilir.

Dilerim yardım ihtiyaç sahibini bulunur.Anlayışınız için teşekkürler.

Konuyu yanlış başlık altına açmışım maalesef. Taşınması konusunda yardım edebilirseniz sevinirim.

İstanbul'da ihtiyaç sahibi tanıdığı olan kimse var mı arkadaşlar?

slm c seviyesi omurga kırıgı 18 yasında oglum icin yardımcı olursanız seviniriz . tel 5323432012

hayırlı olur umarım.tekrardan geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Son düzenleme:
benimde 10 yaşında oglum var tekerlekli sandalyemiz var fakat basını tutamadıgı için puset ihtiyacımız var yardımcı olacak varsa sevinirim birkaç dernege bas vurduk 6 ay oldubagıscı yokmuş diyolar kısmet artık bekliyoruz şimdiden hayırseverlere ALLAH razı olsun 05319047042 tel numaram

Üst Alt