Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 ay olarak verilen raporun süresi kısaltılabilir mi?

ahmetdemir

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Devlet Hastanesinde Doktorun vermis olduğu bir aylık raporun suresi kisaltilabilinirmi mesela 15 gün yada 20 güne çekmek mümkün mü ..

Ramazan bey;cok tesekkurler ne zaman kafamiza takilan bir soru olsa imdadimza yetistiniz cok sagolun , Perşembe akşamı düştüm sağ eliminde tarak kemiğinde kırık var erken iyilesirse raporumu kisaltmak mümkün mü abaca ?...

raporu iptal ettirip işe başlayabilirsin..

bu durumda SGK size ödeme yapmayacaktır.

Mr.No nickli arkadasim eger raporu iptal ettirmezsem sgk dan ne zaman ödeme alırım tamamını bir kerede veriyormu saygilar...

Kamuda değilseniz özel firmada iseniz raporlu olduğun süreler içerisinde işe gitmediğinde ödemeyi SGK yapıyor. Aynı gün içerisinde ödemeyi geri veriyor. Ancak siz ödeme istemeyip rapor süresini kısaltmak istediğinizde bu mümkün olmuyor. Tabii ki özelde çalışıyor iseniz.

Cok teşekkürler, özelde çalışıyorum belli kısmını kesiyorlar ödemenin diyorlar ayrıca cok geç ödeme yapıyorlar diyorlar...

2011 de aynı 6 ay raporumla SGK.dan faturayı verdiğim gün almıştım ve Rapor bitim tarihine 1-2 gün kala gitmiştim.
2007 de de 4 ay raporumdan aynı gün almıştım.
Yıl olmuş 2015 bilemiyorum. SGK dan sağı solu belli olmuyor da net cevap verebileyim. Sadece tecrübemden yaşadıklarımdan söylüyorum.

Raporunuz 20 gün olduğu için eğer 10 ar gün ile almamışsanız aldığınız rapor heyet raporudur.Çünkü uzman doktor 10 gün rapor verir ve kontrole çağırır.Gerektiğinde yine 10 gün daha verir.Sağlık herşeyden daha önemli 20 gün rapor verilmişse bu sizin iyileşme süreniz demektir.Buna dikkat edin.Verilen rapor hizmet gününden sayılmaz ancak parasını yevmiyenize göre SGK ve İşveren öder.

Arkadaşlar çok teşekkürler raporum 1 aylik artik süreç ne gösterir bakacağız.Allah razı olsun ilginizden dolayı....

Üst Alt