Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 ay oldu vergi indirimine başvurdum, hala bir sonuç çıkmadı..?

umutsuz_67

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 1 ayı geçti vergi indirimi için ankaraya rapor göndereli bunun onay alıp almadığını nerden öğrenebilirim?

slm ersin kardeş,benim 3 ay oldu,başhekim atanmamış ortopedi dr u yokmuş gibi sürekli bahaneler söylüyorlar,vatandaşın işi umurlarındamı? sanki 3 aydır nasıl bi başhekim atanmaz koskoca maliye sağlık kurulunda nasıl bi ortopedi dr u olmaz bu nasıl iş anlaşılır gibi değil...walla 2 aydır emekli maşımı durdurdular kafam atıyo bi tane ortopedi dr nun imzasını bekliyom onunnda martın 15den sonra atanacak diyolar gidip ankaraya dağıtasım geliyo ortalığı...

2 ay falan sürer.telefon numarası 0.312.4153205 buradan raporunun durumunu öğrenebilirsin.

Vergi indirimi müracaattım 3 ay oldu halen cevap yok ne yapabilirim

slm arkadaşlar yaklaşık 3 ay oldu vergi indirimi isteyeli ama hala cevap gelmedi bunu nasıl öğrenebilirim?

bulunduğunuz ildeki vergi dairesine tlf edip öğrenebilirsiniz (sakatlık indirimine bakan hangisi ise müracatınız için dilekçe verdiğiniz yere)

İş yerinize gelmiştir, İnsan Kaynaklarından bilgi isteyiniz.

eylülde verdim halen gelmedi gecen hafta ankarayı aradım.ankaraya bulunduğum il aralıkda göndermiş. şuan kasım muracatları değerlendiriliyor dediler.

2007 yılında benimki 5 ay sürdü eksik röntgen tahlil falan diyip geri geldi onları tamamladım 3 ay daha sürdü... Gerisini artık siz tahmin edin arkadaslar.. Kısa sürede bir şey beklemeyiniz.

Beşinci haftada tlf edip bilgi aldım onaylandığına dair ...
Evrak ben bilgi aldıktan 20 gün sonrasında felan geldi ...

Liljan;
liljan telefon numarası nereyi aradın yazarmısın

ben izmir deyim siz istanbul dasınız müracatınızı yaptığınız ilk yer varya dilekçe verdiğiniz orayı arayacaksınız ..

Bugün sabah ulustaki vergi dairesini aradım. Kağıdım ayın 1inden beri maliyedeymiş. 4 ay sürer dedi. Nisan sonu iş yerinize göndeririz dedi. Korkum o kadar uğraştım bu kadar zaman geçti birde olumsuz bişi gelirse kafayı yerim.

Normal olarak 45 gunde raporlar degerlendirilliyor. Hatta daha erken sonuclanan raporlar var (benim 23 gunde sonuclanmisti).. Fakat 2012 yili sonunda Bashekim atamasi geciktiginden raporlar anormal birikmis. 1 Personelimiz icin Aralik ayinda muracaat yaptik , en son 7 gun once aradim sonucun ne oldugunu anlamak icin , verilen yanit ; Kasim raporlari incelendi , Aralik raporlari da ay sonuna kadar tamamlanacak dediler.

Bashekim Ocak ayi itibari ile goreve baslamis..

aralık 3 te raporumu yoladım dü aradım nisan sonunda arayın dediler. ne dedikleri beli değil ?

vergi indirimi

slm arkadaşlar vergi indirimi için anakaraya raporumu gndermiştm 11/2012.de fazla zaman geçmeden geri gelmişti.20/12/12.tekrar yazı istendi fizik doktorundan ve raporu heyyet aldı biz göndericez dedi yaklaşık 4 ay oldu cvp gelmedi daha heyyete gittim sordum raporunu gönderdik diyo bulunduğum ilin maliyesine soruyorum bize rapor gelmedi diyo şimdi ben bu rapora nasıl ulaşabilirim burda ankara malmüdürlüğümün tlni vermişler ama arıyorum tl bakan olmuyo benim ne yapmam gerekiyo bu konuda bilgisi olan beni yönlendirmesini rica ediyorum bu konu beni baya kötü etti artık.

raporun ankaraya gitmiştir beklemekten başka yapacak bi şey yok üstte telefonları var ankarayı arayabilirsin.Ben şahsen aramıyorum olumsuz cevap verip moralimi bozarlar diye..aralık ayı sonlarında gitti raporum ankaraya. 3.5 ay oldu neredeyse halen ses yok.bazı arkadaşlar aramışlar zaten aralık müraacatları mart sonu ile nisan ortalarına doğru bitecek cevabını almışlar bu yüzden beklemedeyim ...no telefon no moral bozukluğu..

sl

ilker bey öncellikle size çok tşkr ederim yardımcı olduğunuz için. yaklaşık 3ay oluyo hala ankaradan vergi indirimi sonucum gelmedi. bunun nasıl öğrenebilirim. 2.sorum şu ben özel sekrörde çalışıyorum her 2ayakta poli sekel var.ve ayrıca anti deprasan ilaç kullanıyorum majör denilen bir deprosyan rahatsızıyım 2yıldır iş yerimde yeni müdür olan biri var.geçenlerde bu deprosyan ilaçları kullanan çalışanları çağırıp sizi işten çıkartmam gerekicek ilaç kullanmaya devam ederseniz demiş böyle birşey yapabilirmi iş veren

45 günde sonuç gelenler çok şanslı benim o kadar sürede hastahaneden istanbuldaki vergi dairesine bile gitmemişti evraklarım :) bırak ankarayı )

vergi indirimi

4.ay oldu hala vergi indirimi sonucu gelmedi nasıl öğrenicem bunu

Üst Alt