Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1. derece 1. kademeden emekli olabilmek için, o ay emekli sandığı keseneğinin..?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
1. derece 1. kademeden emekli olabilmek için ve 2200 göstergeden emekli maaşı alabilmek için, 1. dereceye çıktığımız ay emekli sandığı keseneğinin yatırılmış olması yeterli midir?

eylül 15 itibarı ile Tablo şöyle olursa..:

Hizmet Sınıfı / Ünvanı = G.İ.H / Bil.İşlet.
Ek Gösterge = 2200
Ek Gösterge (Emekliliğe Esas) = 2200
Kıdem Ay / Yıl = 1 / 21
Derece / Kademe = 1 / 1
Derece / Kademe (Emekliliğe Esas) = 1 / 1
Eğitim durumu = Yüksek okul

örnek : üstteki verilerle, 20 eylül için emeklilik talebinde bulunursam, 2200 göstergeden emekli maaşı alır mıyım?

(son 5 yılda herhangi bir ünvan değişikliği olmamıştır)

1/1 ne terfi ettiğinize dair olur belgesi çalıştığınız kurumun en üst amiri tarafından imzalandığı tarihten itibaren (örnek üniversitede memursunuz rektör tarafından terfi oluru imzalandıktan sonra) emekli olabilirsiniz. Zaten normalde çalıştığınız birimin personelden sorumlu memuru terfiler imzalanıp birime gönderildiğinde terfi ettiğinize dair resmi evrağı size tebliğ etmesi yada paraflatması gerekir terfi işleminizin yapıldığına dair üst birimden alt birime yazı yazarlar birim mutemetide maaşa bu değişiklikleri işlemekle yükümlü, işlemeseydi maaşlarda hata olurdu zaten.

1/1 den emeklilikle maaşa baglanmaniz durumunda ne kadar emekli maasi ve tazminat alirsiniz, 2008 oncesi engelli personel statusunde memuriyete baslayanlardan kontrol muanesi isyeniyormu? İyi aksamlar..

1999 da engelli kadrosunda memur olarak işe başlamıştım 2019 ocak 16 da emekli oldum 1/1 den.ek göstergem 2200 idi benim kurumum yada sgk kontrol muayenesi istemedi.bildiğim kadarıyla da istenmiyo..

Üst Alt