Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1. derece engelli yakını tayin aldırmak için ne gibi yol izlemeli?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar annem rahatsiz ben rahatsizim yani raporlarimiz var,ayrica babama ve abimin bakicisi var ben ve annem icin abim tayinini bulundugumuz ilceye nasil tayin aldirabilir.üniversitede yemekhanede calisiyor daire baskanina durumu anlatmis becayis olabilir demis abimin calistigi yer yemekhane orayada kimse becayis yapmaz..baska turlu yolu varmi ne gibi yol izlemeliyiz tayini aldirmak icin,

Kardeş annenin engelli raporu % de kaç? birde kurumun önemli, Annene Eğitim Araştırmadan Durum Bildirir raporu alman gerek, Sağlık mazereti tayinleri kolay olmuyor

annem kanser başlangıcı raporu var,benim zaten %45 ben kendime anca bakıyorum,yeri geliyor genel ihtiyaçtan dolayı bakıcısı olan abimi ve babamı eve getiriyoruz ben bakıyorum abimi o yüzden tayin aldırabilirsek yardımcı olabilir bana yüküm hafifler,kurum üniversite

Üst Alt