Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 eylülden itibaren Malulen Emekliliğe hiç başvuran var mı?

tfkmzi

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Yeni yasaya göre malulun emekli olana 971 lira söz konusu 21 çeşit hastalığa vs. emeklilik hakkı diyorlar ..

Uşak SGK ya halkla ilişkiler bölümüne başvuruda bulunduğumda - elimize ulaşan kesin bir bilgi yok.. emeklilik için başvuruna onay verirriz ama eskiye göre emekli olursun orasını bilemeyiz diyorlar ..

Benim anlamadığım haberler gazeteler bangır bangır bağrıyo emekli ediyoruz diye.. ilgili kuruma gittiğimizde aldığımız cevaplar .. - kesin bilgi yok, takip edin -,-

Bu konuda ilgili kuruma kurumlara başvuru yahut görüşmeye giden var mı?

şimdiden Teşekkürler herkeze ..

Sevgili arkadaşım

ben sgk gittim yeni. yasaya göre belli oranda günlerde indirim olmuş nesala 10 yıl +1800 gün istiyorlardı şimdi bende 2000 küsür gün var bana emekli olabilirsin dediler
benim rahatsızlığım böbrek nakli + epilepsi + fmf (akdeniz anemisi) bana şartların tutuyor dediler ve askerlikten muaf kagıdığının fotokopisi ve engelli raporunun fotokopisi istediler ve verdim. 1 gün içinde sana yazı veriyorlar
bende oran 72 yazıyı hastaneye götürecem ve salı günü heyete giricem onda da kimlik fotokopisi ve 3 fotograf istiyorlar. salı günü sonucu bildiririm. en az % 60 oranında derece alman gerekiyor

şimdiden yinede sgk ya telefon ve görüşmenizde fayda var şimdiden herkese Allah yardımcımız olsun.

Otizm hastalığıda kapsıyor peki şartlar nedir? prim falan şart olamaz yane..saygılar

öncelikle hayırlı olsun emekliliğn abi Allah yiyip içirtmek güle güle harcatmak nasıp etsin eyvallah bizimlede paylaştıgın için ..
şimdi abi doğuştan muaf diyelim yani hiç çalışamamış biri için nasıl bakarlar yani ne çalşımışlıgım var nede primim Kronik- Hemofili-A hastalığım %85 raporum askerlikten muafım, ömür boyuda babamın üzerinden bakıma muhtaç çalışamaz raporum .. demek istediğim ' isteğe bağlı prim alop emekli ederler mi ://///

Üst Alt