Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 hafta önce wollex w168 aldım, tekerinden ses geliyor. İade..?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
1 hafta önce wollex w168 aldım sağ teker hafif yamuk sonra fark ettim şimdide yolda giderken hur hur ses cıkaryor sağ teker diş boşa geliyor galiba gittim dediler servise götür ürünü servise mi götürim yoksa iade mi edim ?

iade imkanı varsa elbette iade edip değiştir, için rahat olsun diye...

Firma ile görüşün iade etmek istediğinizi belirtin kabul etmezse ürünü faturası ile beraber bulunduğunuz ildeki tüketici hakem heyetine gidin şikayetinizi belirtin, ürünü alalı bir hafta olmasına rağmen ürünün arızalanması sebebiyle iade etmek istediğinizi ücretinin tarafınıza iadesinin yapılmasını vs belirten bir dilekçe ile şikayetinizi oluşturun onlar gereğini yapacaktır.

Tekerlekli sandalye alırken yerli ve ucuz ürünler almak yerine sağlamlık dayanıklılık ve güçlü özellikleri ile kendisini kanıtlamış yıllardır bu işi yapan meyra,sunrise,invacare, bischoff & bischoff gibi sandalyeleri tercih etmeniz yararınıza olacaktır.

şimdiden geçmiş olsun bende wollexw123 araç var yılda yaklaşık 5 6 kere bilye degıştırıyorum lastik genelde bılye dagıtıyor . 6 ayda bir akü bitiyor şarj yemıyor aldıgım firmayı arıyorum şarj aletini değiştirin diyolar 3 şarj aletıyle denedim aynı sonuç 1.200tl aküye para verdim toplam 2.500tl +1200tl=3700tl ben bu paraya az daha ekleyıp alman malı araç alırdım bu sorunuda yaşamazdım sanayiden çıkamıyorum surekli bi yerine bişey oluyor. daha önce 10 yıl days marka araç kullandım sığsam yıne ona bınıcem daha sağlam halde duruyor alman malı araç alın bunu okuyanlar rezillik çekmeyin

arac parcalari yardim

ben wollex w168 enjoy araba aldim 6 bin tl ye 2 ay once bu iki aydir 10 kere perpaya wollex servisine gidiyorum araba bikerede izmir servise gitti hergun birseyi cikiyo arabayi kullanamadim ben butun motor şanziman fln degissem baska marka nin taksam ne kadar a patlar bana ?

Üst Alt