Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 Mayısta devlet akülü sandalye ödemelerini 10 000 liraya çıkartacakmış!

womanizer

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar dün medikal arkdşa akülü sandalye için gittim bana 1 mayısı bekle dedi.yasa çıkmış 10 bin tlye kadar sandalye için devlet ödeme yapacakmış.inşallah sorun çıkmazda ayağa kaldıranlardan edinirim 1 tane.........

dün bi medikalcide 1900 tlye indirelecek dedi resmi gazeteyi gösterdi

yani Bülent bey neden güldün varsa bir durum yazsanda bizde gülsek

Akülü sandalye için sgk 2 sene önce 2400 tl ödüyordu, bugün 1750 tl... SGK değil 10 bin tl, 2500 tl ödesin, dişimi kırarım! :)

adaşım sana katılmamak elde değil bence sgk nın bunu yapma ihtimali bile yok

arkadaşlar burada ara ara şaka yapmağa başladılar sanırım. Dün de araçlarda ötv muafiteti sınırı 1900 cc ye çıkacak diyorlardı. sanırım şaka yapıyor birileri....

anlamadım konu normal otomobil mi yoksa tekerlekli sandalye mi

sandalye kardeşim konu sandalye ama oda bize araba sayılır sonuçta ayakları yerden kesiyor

Malesef arkadaşlar SGK 10.000 min TL vereceyi yalan Bugün sordum ben SGK dan 1900 TL veriyormuş sadece foksiyonlu akülü sandalye alımına Bu 10.000 lafını nerden duymuş yalan malsef bizat ben gitim sordum

Ben de akülü sandalye ile birlikte bir ev vereceklerini duymuştum, demek ki o da gerçek değilmiş. Tüh! :)

Gül_can;

Güzel bir şaka gerçekten gülmek gerek 10.000 inanlara

Üst Alt