Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1. ve 2. evre kanserlerde özür oranı nasıl hesaplanır?

hazansairi

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var, bu konuda sizin düşünceleriniz ne merak ediyorum.

Özür cetvelinin Onkoloji ile ilgili olan bölümünde 1. ve 2. evre kanserler için:
“genel hükümlerde gösterilen oranlara net %20 eklenerek bulunur...” denmekte.

Şimdi örneğin 2. Evre mide kanserli hasta, genel hükümlerde sindirim sistemi bölümüne gittik orada da şartları Tip 2’ye uyuyor ve oranı da %25.

2.evre kansere de genel hükümlerde gösterilen orana net %20 ilavesiyle bulunur dediğine göre, %20+%25=%45

Yani örneğimize göre onkolojinin vereceği oran %45 midir?
Bir de sindirim sisteminden alınan oran ayrıca (örneğimize göre %25) eklenecek midir?

Konu biraz muallak geldi bana siz ne dersiniz? Benzer durumda rapor alan arkadaş var mıdır?

Kanser tanisi nedeniyle arti yuzde 20 ekleniyor
Esim evre 1 kolon ca
Sag kolon alindi buna yuzde 25
Kanser tanisi oldugu icinde yuzde 20 oran veriliyor

hazansairi

hocam,sen o resmi gazetede yayinlanani fazla takma,hemen muracatet,goz kulan piskoloji vs de varaa birseyler onlari da devreye sok..tedaviye yanit verme durumu var ama metastaz vs varsa direk 80 aliyorsun..ben %100 twdaviye yanit somdilik,ama met vardi,80 aldim,gerci ankara onayi grlmedo ama deneyin bence..

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt