Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yerleştirmede tercih yapmasam 2. tercihlerde yapabilir miyim?

Cengiz.34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, Ekpss ORTAÖĞRETİMDEN 93 puan aldım sıralamam 275 şimdi ben 1 yerleştirmede tercih yapmasam 2. tercihlerde yerleşmek istesem bir sorun olur mu?

Ben pdr istiyorum. Hizmetli olarak çalışmak hiç istemiyorum seçersem çok mutsuz olacağımdan eminim. 2013 te tm3:345 2014 tm3:370 puan (adana pdr 400 puan) son bir kez daha hazırlanmayı düşünüyorum.kazanamama durumunu da düşünerek bu sene [SIZE=3]aöf [/SIZE]den bir bölüm okuyacağım ön lisans mezunu olmak için. En azından bir dahaki ekpss de memur olarak tercih yapabilirim. Sizce seneye pdr için hazırlanmalı mıyım? hangi bölümü okursam sonuçta ön lisans muzunu olacağımdan en kolay bölüm hangisi sizce? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim kafam çok karışık

keske bana kadro gelseydıde hızmetlı degıl çöpçü yapsınlar razıyım:( iş atanmak valla kardes puanın cok guzel kesın atanırsın allah yardımcın olsun

yapabilirsin iki yıl yani bir sonraki ekpss sınavına kadar puanın ve tercih hakkın durur...

Puanlariniz guzelmis. Ben sizin yerinizde olsam ilk etapta universite hayatima onem veririm.2016 da bir sinav daha yapilacak.Sizin bilgileriniz taze olacagi icin yine ayni yada yakin puanlari alirsiniz. Ama diger taraftan memur olup AOF okumakta var.Ne olursunuz nereye kadar oda tartisilir.Yasiniz onemli bence, 22 yas ustuyseniz memur olun altiysaniz okuyun derim.

Ben de Bil Programciligi okuyorum. Zaten programciydim diploma alayim dedim, 2015 te bitecek insallah.Tekniker kadrosu GIH ten daha iyi sonra 3 yada kuruma bagli yil beklemektense calisir direk girerim diyorum.

filizofsun iyi bilirsin. 1 tercihte istediğin güzel pozisyon yoksa yapmayıver. Herkes çöpçü olmak ister hizmetli olsam razıyım der. Tabii ki her yiğitin gönlünde bir aslan yatar.
1. tercih de beğendiğin pozisyon yoksa başkasının hakkını yemezsin yapmazsın. Varsa o zaman sansını denersin. İstediğin ilde çıkmazsa bahtıma dersin...
2. tercihde varsa yaparsın...

Üst Alt