Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl ertelemenin iptali ve bedelli askerlik için ne yapabilirim?

gorkem93

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bugun raporlarımla doktora gittim yarın heyete cıkıacaksın kagıdada 16c 1yıl erteleme yazmıs yarın heyete cıkmadan söylesem 20 gün gidicem altı üstü iptal edermi 1 yıl beklemek istemiyorum sonucta bedelli yada heyette sölesem psikiyatri bu arada

abicim gecmıs olsun herseyden once ama once arastırmayı deneseydın keske

kanun maddelerını okursan soyle bır madde görebilirsin

''Engelli olup da askere elverişsiz olanlar da bu bedeli ödemek şartıyla, yararlanabileceklerdir. Sadece 28 gün temel askerlik eğitimine tabi olmayacaklardır.''

yanı dırek parayı yatırıp askerlıgını yapabılırsın ve aklında rahat eder abıcım daha detaylı 2018 bedellı kanunnu dıye aratırsan detaylara ulasabılırsın bırde askerlık subesıne durumu anlat raporlarla ugrasmak ıstemedıgını parayı verıp kapatmak ıstedıgını dosyayı söyle onlar sana gereken yardımı yapacaklardır

kolaygelsın abıcım

RAİSTLİN

abi yanlıs anlasıldım sanırım ben bedelli parasını ödedim saglık ocagı hastane sevk verdi psikiyatride 1 yıl erteleme yazmıs yarın kurula cıkacak kagıt ben gitmek istiyorum 20 gün gidecem 1 yıl ertelersem ne anlamı kalır bedelli gitmenın düzelttirebilirmiyim onu sorcaktım sadece

gorkem93

Bu minvalde dilekçe verebilirsin diye düşünüyorum askerlik şubesine. "ben 21 günlük temel eğitim almak istiyorum" diye bir dilekçe yaz...

Bugün askerlik şubesine evrak teslim ederken sizin gibi biri geldi.Yoklamada muaf sonucu çıkmış,bedelli parasını yatırmış. Ben yine de yapmış gibi görünmek istiyorum dedi.Sube bu süreçte muayene sonucu muaf olanların paraları geri yatırılacak dedi. Yapılan açıklama belli bir tarih öncesini kapsıyor dedi. İtiraz dilekçesi verdi ancak şube itirazı daha önce yapanlar oldu sonuç olumsuz dediler. Kısaca anlamsız şekilde bedelli sürecinde muaf olanlar haktan yararlanamiyorlarmis

Üst Alt