Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 Yıl Garantili Koltuk Değneği Lastikleri

hakan0101

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Tamamen kendi imalatım olan kaymayan, lastiklerin kuru olması halinde halıları kirletmeyen ve en az 1 yıl dayanma garantisi verdiğim baston (koltuk değneği) lastikleri satıyorum. Lastiklerin kayması yada 1 yıldan daha az süre dayanmaması halinde para iadesi yapılır. Yüzde yüz garanti veriyorum.

fiyatını özel mesaj olarak sana attım kardeş. oradan bakarsın

isteyen olursa fotoğraflarınıda mail olarak atabilirim

Selam Hakan kendi imalatın koltuk değneği lastiklerinin resmini paylaşabilirmisin ve ayrıca fiyatını da yazabilirsen sevinirim.

acl lütfen

merhabalar ben bursa'da oturuyorum engelli bir abi benden yardım istedi ve ona 10 tane koltuk değneği lastiği lazımmış resimlerini ve fiyatını bana atabilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah razı olsun =)

Teknik ozelliklerini ve resimlerini paylasabilirsen, bilgimiz olsun hakan. (delik genisligi, alt yuzey genisligi gibi). Ayrica 1 senelik ne gibi bir garanti verebiliyorsun "lastik alti delinmez" gibi garanti mi verdigin?
Cevabina tesekkurler simdiden.

Hakan hani resimleri paylaşacaktın ne oldu, ayrıca bahse konu kendi imalatın koltuk değneği lastiklerinin resmini paylaşabilirmisin ve ayrıca fiyatını da yazabilirsen sevinirim.

hakan0101
arkadaşım kaymayan lastik demişsin reklamını yapmışsın arkadaşlarda resim istemiş ne zaman atacaksın resimleri fiyatını da yazarsan bakalım da karar verelim.

Arkadaşlar metal koltuk değneklerinin ucuna 2-10 tl arası para ödenerek alınan lastikler malesef çok daynmıyor.Bir arkadaşımın da bahsettiği gibi bu aldığınız lastiklerin altına araba lastiklerinin yanak kısımlarınından birer tane yapıştırın normalde 1 ay dayanan lastiklerin 6ay 1 yıl dayandığını göreceksiniz.Şiddetle tavsiye ediyorum.Yalnız yapıştırıcınız nalburlarda 5-6 liraya satılan sıvı ve sprey birlikte satılan çeşidinden olsun

Ben 12 yıldır şöyle bir şey kullanıyorum meşe veya gürgen ağacından yapılıyor altına da araba lastiğinin tabana gelen tarafını çakıyoruz eskiden lastiklerin içinde çelik tel yoktu kesmesi kolay oluyordu şimdi yeni lastiklerin hepsi çelik telli onun için lastiğin yanaklarını kullanıyoruz. Resim atacaktım ama uyarı veriyor atamadım.En az 1 yıl gidiyor bana bende çok gezen ve ağır kilolu biri olduğum halde.

ödeme yöntemi ve fiyatını resimlerini benimle paylaşırmısınız....

selam bende resim ve fiyat bekliyorum.yollarsanız sevinirim.

Üst Alt