Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl gecerli vergi indirimi ne anlama geliyor?

dragonsga

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
1
arkadaslar ben 2013 nısanda işe basvurdum vergi indirimi almak ve maasımı arttırmak için mayıs ayında maliyeye basvurdum %80 oranında rapor verdıler ankaradan da aynı oranda onaylanıp geldi fakat 1yıl gecerli yazıyor.şimdi benim merak ettigim ben 1 yıl sonra vergi indiriminin maasa yansıması için tekrar mı rapor alacagım.emeklilige cok var daha:)

birde teshis olarak yürüme bozuklugu nörojenik mesane böbrek fonksiyon bozuklugu nörobehcet

1 yıl sonra vergi indirim hakkınız bitecek onun için vergi indirim hakkınız bitmeden 2 ay evvel öncesinden maliyeye tekrar müracaat edip rapor vermeye yetkili hastaneye sevk edilecek ve yeni rapor alacaksınız.

1 yılda maaşa yansıyan kazancı düşünün, bir de rapor çıkartmak için çektiğiniz eziyeti ve yaptığınız harcamayı; ona göre karar verin yenileyip yenilememeye :)

Not: Sakat statüsünde çalışmakla vergi indirim hakkı almak iki ayrı konudur. Vergi indirim hakkı almadan sakat statüsünde çalışmaya devam edebilirsin.

1,derece vergi indirimim maasa78lıra gibi yansıdı yılda 1000tl yapar oratalama cektıgım ezıyet yok raporu 1gunde cıkarttım harcadıgım para 30tl gaz parası:)))göz önune alınca seneye yenılemek lazım oturanboga:))

Üst Alt