Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl önce aldığım raporla vergi indirimine başvuru süreci..?

adana001

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar engelli olarak bende çalışmaya başladım, 1 ay oldu, raporumu 2014 mart gibi aldım, tam 1 yıl 1 ay oldu, vergi dairesine müracaat etsem, kaç ayda dönüş yaparlar işyerime ? birde Vergi dairesine vereceğimiz rapor ankaradamı kalıyor yoksa işyerimize gerimi gönderiyorlar? bilgi verirseniz sevinirim...

Vergi indirim başvurusu 2-3 ayda tamamlanır.

Vergi indirim yazısı ile birlikte rapor da işyerine gönderiliyor.

raporun varsa ne zaman aldığını o kadar önemsemiyolar ben gittiğimde ne zaman aldığımı önemsemedi gibi 2 3 dk da işlemleri hallediyo zaten

Engelli vergi indirimi hk...

arkadaşlar merhaba,

30 MART 2015 TARİHİNDE VERGİ DAİRESİNE VERGİ İNDİRİMİ İÇİN BAŞVURDUM, BUGUN EVİS SİSTAMİNDEN BAKTIGIMDA "Gelir İdaresi Başkanlığına Engellilik Oranı Tesbiti İçin Gönderildi. Cevap Bekleniyor" YAZIYOR, SİZCE KAÇ GÜN SONRA CVP GELİR,? VE BU KADAR KISA SÜREDE ANKARAYA GİDECEGİNİ DÜŞÜNMÜYORUM BU RAPORUN, BENCE RAPORU SİSTEMDEN TARAYIP O ŞEKİLDE GÖNDERİYORLAR YA DA RAPOR NUMARASI VS.. BİLGİLERİ GİRİP O ŞEKİLDE BAŞVURU OLUŞTURUYOLAR, SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BİLGİSİ OLAN VARMI ?

adana001

Ben 04 Şubat 2015 de İstanbul Vatan Cad. sindeki Deftarlığa elden teslim ettim evraklarımı. Daha sonra takip ettiğimde Eviss de evrağınız 24 Şubatta Bakanlığa gönderildi, cevap bekleniyor diye ibare 24 Şubat tan itibaren gözükmeye başladı. (16 Mart 2015) Ankara Merkez Sağlık Kurulunu 0 312 414 32 05 nolu telefondan arayıp, raporumun akibetini sorduğumda, 9 Mart 2015 tarihinde onaylandığını ve İstanbula gönderildiğini söylediler. Umarım bu, günlük bilgiler sizde bir takım fikirler oluşturmuştur. Kolay gelsin.

engelli vergi indirimi hk

merhaba arkadaşlar,

vergi dairesi %45 olan raporumu %53 olarak onayladı , şuan brüt 1650 maaş almaktayım , vergi indirimi ne kadar olur bilgisi olan vermı ?

pek bir şey fark etmez 30 tl maaşınız artar tahmini

[FONT=sans-serif]180 TL yi vergi diliminle çarpıp buluyorlar 180 * 0,15 =27 TL çıkıyor
yani 180 tl nin %15 yada %20 veriliyor
[/FONT]
@adana001

Üst Alt