Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 Yıl önce alınan sürekli rapor 2. yılda vergi indiriminde geçerli olur mu?

Ş.ALİ

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce vergi indirimi için aldığımız %70 süreklidir rapora vergi dairesi 1 yıl süre vermişti şimdi tekrar 1 yıl sonra aynı rapor ile vergi dairesine baş vurup vergi indiriminden faydalana bilirmiyiz böyle bir durum yaşayan veya konuyla ilgili bilgisi olan varmı

Aynen de geçerli olur! Bence aynı raporu götürüp verin, "hayır" derlerse, hangi mevzuat maddesine dayandıklarını yazılı olarak bir açıklasınlar bakalım...

BÜLENT Bey dediğiniz gibi maliyeye tekrar vergi indirimi için gittim ve sürekli raporumuz olduğunu söyledim ve bana ankara merkez sağlık kurulu böyle istiyor yapacak bir şey yok dediler ve yeniden 5/2/2015 de tekrar üçüncü kez 0/72 sürekli raporu aldık sonuç ne gelir bilmiyorum

Hey Allahım ya! Eziyet üstüne eziyet vatandaşa

merhaba Bülent bey ankaradan raporumuzun sonucu geldi bu sefer süre vermemişler bu durum da vergi indirim yazsı süreklimi oluyor

Ş.ALİ

Mantıken öyle olması lazım. Ama bu Maliye'nin işine akıl ermiyor ki!

Üst Alt