Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl önce rapor almıştım. İstersem şimdi yeniden alabilir miyim?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce süresiz rapor aldım şimdi tekrardan rapor almak istesem alabilirmiyim?

Çok cesursun :) Sakatlık oranı cetveli'ne göre varolan raporundaki orandan daha yüksek bir oran olacağından emin ol...

Önce şansını dene ve Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birine gidip yeni rapor almayı dene. "Zaten raporunuz var" deyip vermezlerse, "o raporda yararlanabileceğim haklar tam olarak doldurulmadığı için işime yaramıyor. Benim şuşu şu hakları kullanabilmem için bu yönde değerlendirmelerin yer aldığı rapora ihtiyacım var" de...

Israrla vermiyorlarsa, o zaman il sağlık müdürlüğüne gidip bir hastaneye sevk alarak yeni rapor alabilirsin (En başta bunu önermiyorum, çünkü il sağlık müdürlüğü 'eski raporuna itiraz" mantığı ile işlem yapıyor çoğunlukla. Sen itiraz etmesen bile... Ve dahası bir de eski raporla yeni rapor arasında fark olunca, 3. bir hastaneye sevk etmek gibi bir uygulama da yapabiliyorlar.)

Üst Alt