Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl psikiyatri tedavisi görerek ilaç kullanan, yüzde kaç oranında rapor alır?

Ege mert

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1 yıl psikiyatri tedavisi görerek ilaç kullanan bir kişi yüzde kaç oranında rapor alır?

neden rapor almak istiyorsunuz ki? Eğer sürekli değilse hastalığınız bunun tescillenmesine gerek var mı ki?

%25ortapedi lik durumum var fakat %40 olabilmesi için psikiyatri nin verebileceği oran önemli benim için

Anksiyete bozukuğundan en az 1 yıl ilaç kullanımı ile ve aynı zamanda gerçekten bir mağduriyetiniz varsa (sosyal hayatta birçok şeylerde işlev kaybı) tedavi ile kısmen düzelen yüzde 25... hiç düzelmeyen yüzde 40. Doktorunuz zaten sizin sizin işlev kaybınızı anlayıp size o yönde engel oranı verecektir.

Anladım peki işe girmek için mi kullanacaksınız?

İş bulamıyorsa napsın...

Herkese yol gösterin sonrada memur olamıyoruz diye aglayin .ekpssye giren herkes engelli değil anlayın artık . Sapasağlam adamlar memur oldular bizim yerimize.

Ya ne yol göstermesi psikatri raporları ile işte bulunmaz emeklide olunmaz vergi indirimi felanda sürekli olmaz elhasılı psikstriden oran alıpta iş görecem diyen zaten hapı yutuyor farkında olmadan

musty35
anlamıyolar ki konu sahibine ayrı tutuyorum herkes psikiyatrıden rapor alma derdinde her gün facede farklı forumlarda görüyorum

Doktorlar biliyorlar arkadşım öyle her önüne gelene rapor yok .

Güncel

Engelin psikoloji bilim dalını ilgilendiriyorsa
Öncelikle çalışma olanağı veren bir tedaviyi
Raporunda göreceğin,bir hasta olman gerekir.Aksi taktirde hiç kimse ne özelde ne
De devlet memurluğu gibi düşunme

Ben DEHB hastasıyım bununla ilgili bir engel oranı mevcut mu?

Üst Alt