Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl süreli %47 raporumla vergi indirimine başvurabilir miyim?

önercerit

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selam ben gözden ve kulaktan ameliyat oldum daha sonra gözden görme kulakta da duyma kaybı kaldı şimdi rapor çıkarttım %47 1 yıl süreli verdiler bana

Bu raporla vergi indiriminden ve emeklilik için yararlanabilirmiyim
Bu raporu vergi dairesine vereceğim vergi indirimi için ankara bu raporu süresiz yapabilirim ben süresiz bekliyordum bana 1 yıl süreli verdiler fakat ben göz be kulaktan ameliyat oldum zaten buna rağmen süreli %47 geldi bende şaşırdım ankara bu raporu süresiz yaparım cevap lanırsa sevinirim
Teşekkürler

önercerit

Fiilen çalışmakta mısınız? İlk raporun alınış amacı ne idi?

İlk raporum gözden %60 süresizdi fakat vergi indirimi için başvuru yapmamıştım raporu alış tarihim 2003 de almıştım günü geçmiş dediler tekrar çıkartmak için başvuru yaptım bu arada gözden ameliyat ve iki kulaktanda ameliyat oldum şimdi çalışıyorum sigortam aktif şimdi

İlk raporumu iş için almıştım

Şimdiki raporu alış sebebim engelli kimlik kartı çıkartmak içim fakat aynı zamandada vergi indiriminden ve emeklilik için başvuru yapacağım fakat rapor um süreli geldi

önercerit

İş yerinizden defterdarlığa/vergi dairesine yazı götürüp hastaneye sevk almalısınız. Tekrar rapor çıkarmanız gerekecek

Onu yaptım zaten şimdi %47 1 yıl süreli geldi ankaraya gidecek rapor ankaradan süresiz olarak gelme ihtimali nedir acaba

önercerit

İhtimaldir, bir üyenin bahsettiğiniz gibi bir mesajını okumuştum

Peki bu raporla süresiz vergi indiriminden yararlanabilirim

Yada rapor bu şekilde gelirim ankaradan

@önercerit

Rapor süresiz gelirse evet...

Ama devlet bu, bugün böyle düşünür yarın başka...

Üst Alt