Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl süreli emekliliğim var. Kontrol muayenesi sürecim nasıl olacak?

maske122

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaslar

benim 1 yıllık vergi indirimi emekliligim var
şeker +tansiyon 28 kalp 30 astım 20. 1 yıllık verdiler oran degişirmi bilmem
13.09.2019 da son sgk bana 3 ay varken tekrardan kurula girmem için davet yaptı
sorum şu ben nisansanın sonlarında başvursam olur mu nedeni evraklar geç gittiginden erken girmek istiyorum bazıları yüzde 60 tek hastalıktan almam gerektigini söylüyor bu dogrumudur yüzde kac almam gerekli
sgk evrak verecekmiyim acaba tekrardan yoksa 3 hastalıktanmı giricem kurula sgk daki rapora göre birde bizlere rapor örnegi vereceklermi? yoksa direk sgk yamı gidecek
bu gün kalp doktoruna gittim hafif hasar var dedi kalbinde koşu bandına gönderdi 2015 te vereme yakalanınca kalp kirizi geçirmiştim ve veremli oldugumu söyledim beni 2 gün hiç bir hastane kabul etmedi saglık bakanlıgını arayınca 2 saat sonra hastane buldular dr yogun bakıma gidicen demişti beni bi odaya attılar orda 2 gecirdim siz siz olun zor duruma düşmeyin

bilen varsa yardımcı olsun lütfen bana saygılarımla

maske122

SGK kontrol muayenesine çağırdıysa evet 4 ay önceden SGK'ya gidip kontrol muayenesi için sevk alabilirsiniz.

Raporun bir örneğini size de vermeliler aslında ama çoğu hastane bunu vermiyor, raporu sadece kuruma gönderiyor. Siz yine de talep edin hastaneden

sayın otoran boga teşekkür ederim yüzde kaç almam gerekli acaba

bilgi

selamun aleyküm arkadaşlar ben kalp şeker ve astım hastasıyım benim tansiyonum 18 19 lara cıkıyordu bir kac kere ünüversite hastanesi acile başvurdum lakin randevu alamadım devletten rapor cıkardım tansiyon için onu kullanıyorumsorum şu ben mayısın sonunda üniversite hastanesine sevk edilcem sgk tarafından bu rapor orda kurulda gecerli olurmu onu ögrenmek istiyorum

maske122

Eldeki raporlar/testler yeni rapor alırken dikkateli alınır ama oradaki doktor istersen kendisi de güncel test ister

Rahatsızlıklarınıza dair tahlil ve testler işte nacizane tavsiyem elinizde ne varsa sizde mutlaka yanınızda bulundurun o süreçte

Kontrol muayeneniz varsa 1 yıl dolmasına 1 ay yada 2 ay önce gidiniz.siz tekrardan sil baştan bütün doktorlara heyete gireceksiniz. Bakarsın süresiz raporda alabilirsiniz kontrolde verebilirler. Korkulacak endişelenecek bir konu degil:

selam

arkadaşlar sgk 3 ay önce gönderdi 4 ay öncesine izin vermedi kurula girdim bt sonucu tahliler uzun sürdü 2 ayım kaldı vergi indiriminin bitmesine vergi indirimim bittiginde nasıl olur bilmem 2 ayda yetişirmi acaba? bu sürec nasıl olacak bilen varsa yardımcı olsun lütfen çıkan rapor süresiz

bilgi

arkadaşlar vergi indiriminden 1yıllıgına emeklilık sonucu kurula girdim aynı oranı aldım sgk vergi indirimi icin cıkan sonucu maliyeyemi gönderecek yoksa sgkmı karar verecek aydınlatırsanız sevirim şimdiden teşekürler

Pardon ya vergi indirimi ile emeklilik için sgk kurulu değerlendirme mi yapıyor

valla bilmiyorum kimisi vergi indirimi için vergi dairesine gönderilecek diyor kimi sgk kurulu onaylaya bilir diyor anlamadım

Benim bildiğim çalışan olarak vergi indirim belgesi alınır akabinde emeklilik için müracaat edildiğinde sgk yazıyla vergi dairesinden bilgi alın sonrada vergi indirimine istinaden emeklilik gerçekleşir, en azından 2008 öncesi sgk lı çalışanlar için işlem bu şekilde

valla bende anlamadım sgk kendimi degerlendirecek yoksa dosyayı vergi dairesinemi gönderecek bilmiyorum çalışarak vergi indirimi almıştım kontrolde nasıl olacak bilmiyorum

yardım

arkadaşlar gecen yıl yüzde altmış vergi indirimiyle 1 yıllıgına emekli oldum bu yıl kurula girdim tekrardan aynı oranı yine aldım ve süresiz olarak dosya gecte olsa sgk ya ulaştı ankaraya göndercez dediler sgkdan bu dosya vergi dairesinemi gitti bilmiyorum yoksa sgk kendimi degerlendirecek maaşı 1 ay sonra kesilecek ve ben saglıktan yararlanamayacagım konuştugum kişi 3 .4 ayı bulur dedi bu kadar uzun sürermi acaba aride No Varide Tarihi Konusu İlgili Birim Evrak Tipi İşlem Tarihi İşlemi Yapan Açıklama
7741844 22/05/2019 HASTANE SEVK İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 4.EMEKLİLİK SERVİSİ (İKİNCİ KARAR) Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 22/05/2019 4:08 PM
9875045 08/07/2019 İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 4.EMEKLİLİK SERVİSİ (İKİNCİ KARAR) Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 09/07/2019 10:12 AM
9920311 09/07/2019 İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 4.EMEKLİLİK SERVİSİ (İKİNCİ KARAR) Giden Evrak Kayıtlı 09/07/2019 10:14 AM

maske122

Hayır hayır, sürmez o kadar. Rapor gönderildiyse 1 ay sürmeden sonuçlanır

teşekkür ederim

Hazırlanmış olan evrakın onaylanma ve düzenlenme işlemleri yapılır ne demek ne demek acaba bilen varmı dys de bu yazılı

OturanBoğa

Varide No Varide Tarihi Konusu İlgili Birim Evrak Tipi İşlem Tarihi Açıklama
9770965 05/07/2019 İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 9 (2.KARAR) Giden Evrak Kayıtlı
9763597 05/07/2019 HASTANEYE SEVK İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 9 (2.KARAR)
13743646 20/09/2019 İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 9 (2.KARAR) Giden Evrak Kayıtlı
12695875 04/09/2019 İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 9 (2.KARAR) Gelen Evrak Beklemede

evrak takip den bakıyorum bunlar yazıyor benimde 1 aydan fazla oldu değişiklik yok ne zaman sonuçlanır ?

OturanBoğa

5 temmuzda sevk aldım kontrol muayenesi için ağustos 15 de hastane işlerim bitti 4 eylülde SGK ya gitmiş rapor e-devletten bakıyorum oran yüzde 72 20 eylülde ankaraya gönderilmiş rapor ondan sonrası çıkmıyor DYS evrak takibinde nezaman sonuçlanır bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilir mi ? e-devlette maaş durdurulmuştur yazısı çıktı buarada

nothiing2lose

Geç bile kalmış. Bu ay maaşınızı -ve biriken maaşınızı da tabii- alırsınız mutlaka.

OturanBoğa

maaş günü 18 i daha dys de görünen bişey yok nezaman sonuçlanacak da nezaman maaş kesilmeden alacağız zaten ayın 11 i oldu önümüzde 4 gün kaldı

Üst Alt