Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl süreli raporla EKPSS'ye girip atandığımızda ne olacak?

Mustafas38

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Peki ben raporu aldim diyelim okb den 1 yıllığına ekpss girdim atandiktantan sonra rapor bitti ne olucak

Mustafas38

Hiç bir şey olmayacak. Yeni rapor isterlerse çıkartmaya çalışacaksın, eğer yeterli oranda rapor olmazsa, olsa olsa engelli statüsünü iptal ederler, düz statüde devam edersin

Bu sistem de gerçek engellilere vurulan en büyük darbe.

Zaten bu kadar engellinin sınava girmesinin nedeni de bu,ucu açık oldugu icin siyasi torpille engelli raporu alıp devleti sömürenlerle dolu ülke.

green16

Bu ülkede sömürüden bahsedeceksek bir milyon sömürü içinde en sonuncusudur bu. Adam dağ kadar sakat, hayatı boyunca da değişmeyecek bu durum, adama 2 yıl süreli rapor veriliyor. Adama dünkü cetvele göre %45 rapor veriliyorken bi cetvel değişikliği yapılıyor oran %30! Öyle çok ki bu örnekler...

Haklar kötüye kullanım var diye elden alınıyor değil, tümüyle siyasi bir karardır bu tür hak kayıpları. Bu "sahte rapor" muhabbetinin çok çok büyük oranıyla gariban sakatın değil, fetö-metö bilumum siyasi pisliğin işi olduğunu düşünüyorum. Hasılı, zar-zor rapor alan, ahmaklıklar yüzünden süreli rapor verilen arkadaşlarımıza destek olmak lazım. Aksi halde bir çağırırlar sağlık kontrolüne, vallahi bir bakmışsınız ülkedeki sakatların %90'ı iyileşmiş cetvele göre!

Yanlız şöyle bir ihtimal var..ataman yapıldı fakat göreve başlama belgelerini vereceğin zaman raporun süresi dolar da o arada %40 rapor alamazsan ataman iptal olur ?Yanlışmıyım...

Benim raporum %42 4 ayda alabildim her gittiğim doktor üstü kapalı bir şekilde para istedi resmen ben vermedim zar-zor aldım gerçekten gururlu şerefli bir doktora denk geldim neyse onu verdi cetvele göre çok şükür..

Ama bir gün iş başvurusuna gittiğimde benden daha sağlam zımba gibi adam %85 almış... Nasıl aldınız falan diye sordum aldık bi şekilde diyor ne şekilde olduğunu az-çok anladınız :)

1 yıl sonunda tekrar sağlık kuruluna mı giriliyor,süreli raporlarda...atandık diyelim...yeniden alınır mı,nasıl alınıyor rapor..

Evet, süreli raporların süresi dolduğunda haklardan yararlanmak için sağlık kuruluna tekrardan girmeniz gerekir..1 yıl içinde atamanız yapıldı ve çalışmaya başladınız o sırada raporunuzun süresi doldu o zaman engelli memur statüsünden düz memur statüsüne geçirilirsiniz hala çalışmaya devam edersiniz....

ilk yüzde kırk raporu alırken 2-3 ayı bulabiliyor rapor alabilmek...atandık diyelim,evrak teslimi sırasında raporumuz biterse ne olacak...yeniden rapor alırken uzun sürüyor mu,süreli raporlarda...

Yeniden rapor çıkarma işi gerçekten büyük çile. Bende yok çok şükür kolum engelli (%54) ve kalıcı rapor aldım hani git gel derdim yok ama yarı felçli babamda var. Böbrek ve görme bozuklukları ilerlediği için her sene raporu değerlendiriyorlar.

Yani her sene adamı hastane köşelerinde zorluyoruz kendisine büyük sıkıntı oluyor devletin bunu hızlandırıcı bişey yapması lazım. %91 engelli adam zaten zor yürüyor.

sayın @OturanBoğa benim atamam gerçekleşti,yalnız kafama takılan bir konu var.

2016 EKPSS girdiğim zaman raporum %52 ve sürekli idi,fakat bu hafta yeni raporum çıktı %83 3.evre Akciğer kanseri ve ağır engelli.Bu durumda kuruma hangi raporu vermeliyim?

ben yeni atandım %40 sürekli raporum var tekrar rapor isterlermi ?

Merhaba , liseden mi atandınız? kpss de kaç netiniz vardı ? özellikle matematikten kaç net yaptınız ?
yorgunkul72

Arkadaşlar atama kararnamemiz geldi evrakları verdik . İki ay sonra da raporumuzun süresi doluyor . Rapora müracaat ettik . %40 ın altında verirlerse ne olacak ?
OturanBoğa cevap verir misin abi sana zahmet

Vehriz

Rapor oranınız düştü mü acaba.
Bende evrakları verdim şimdi yeni rapor almaya çalışıyorum.. kurum ise başlarken yada güvenlik soruşturması aşamasında getirirsiniz dedi.

Süreç uzarsa itiraz edip başka hastahaneden alırsak bu süreç aşamasında işe başlayabilir miyiz bu konuda yönetmenlik bilen başına gelen varmıdır acaba

Üst Alt