Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl süreli vergi indirim hakkı ile emeklilik başvurusu yapabilir miyim?

oldboy

Hocam kontrol görünmüyosa bırakın emekliliğinizin keyfini çıkarın.

evet kontrol gozukmuyordu-lakın bır gun ssk dan teleffonla aradılar-hemen gelmenız lazım-unkapanına gıttım...dosyayı çıkardılar..sızı devlet hastanesine tekrar rapor almak uzere sevk etmemız lazım dedıler...sızden gelen bıldırımde sure tahdıdı yoktu dedım...bizim hatamız olmuş ıslemlerınız tamamlanana kadar maasınızı kesmeyecegız bu yüzden dedıler....ama yüzde 40 ın altında oran çıkarsa bugünden ıtıbaren odedıgımızı gerı almak zorundayız dedıler....yine şişli etfal e sevkimi istedim...tekrar kurula gırdım....yüzde 60 bu sefer...ssk eve gelen bıldırımde kontrol randevusuna gerek duyulmamıştır dıye bır el yazısı ıle not var....umarım bu sefer de çağırmazlar

bır soru-engellı kartım yüzde 45 ıdı...yenı raporla yüzde 60 olarak yenılememeın faydası var mı?

oldboy

Rapor oranınızı güncellemenin size bir avantajı olmaz. Böyle devam edebilirsiniz...

Üst Alt