Arkadaslar ozel sektorde engelli buro memuru olarak calisiyorum. 1 yılımın dolmasına 1 hafta kaldı Ama yeni gelen mudur surekli benimle ugrasiyor 2 aydir konusurken bagirarak ve mimikleriyle asaglarmis gibi hareketler yapiyor ben her tartismada karsisinda susmayarak gerekli cevaplari yapistiriyorum bana kafayı takmis durumda bir bahaneyle beni isten cikarirsa tazminat haklarimı engelleyebilirmi
2. Si hafta ici 8:15 -18:30 hafta sonu sadece cumartesi calisiyorum 8:15- 16:30 bu calisma saatleri normal mi herhangi bir mesai almiyorum 1300 maas + AGİ o kadar birde 1 yılım dolunca maasa zam yapma gibi bir zorunlulugu varmi Bu konularda bilgilendirme yaparsaniz sevinirim.
Bu arada sozlesmeli proje bazlı bir isteyim. Bu farklılık yaratır mı
Bide sunu merak ediyorum bir yilim dolunca kendi istegimle cikarsam ne gibi haklarim var ve tahminen ne kadardır
2. Si hafta ici 8:15 -18:30 hafta sonu sadece cumartesi calisiyorum 8:15- 16:30 bu calisma saatleri normal mi herhangi bir mesai almiyorum 1300 maas + AGİ o kadar birde 1 yılım dolunca maasa zam yapma gibi bir zorunlulugu varmi Bu konularda bilgilendirme yaparsaniz sevinirim.
Bu arada sozlesmeli proje bazlı bir isteyim. Bu farklılık yaratır mı
Bide sunu merak ediyorum bir yilim dolunca kendi istegimle cikarsam ne gibi haklarim var ve tahminen ne kadardır