Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yılın dolmasına 1 hafta var. Müdür ile sorunlar yaşamaya başladım..?

BYKINIK

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ozel sektorde engelli buro memuru olarak calisiyorum. 1 yılımın dolmasına 1 hafta kaldı Ama yeni gelen mudur surekli benimle ugrasiyor 2 aydir konusurken bagirarak ve mimikleriyle asaglarmis gibi hareketler yapiyor ben her tartismada karsisinda susmayarak gerekli cevaplari yapistiriyorum bana kafayı takmis durumda bir bahaneyle beni isten cikarirsa tazminat haklarimı engelleyebilirmi
2. Si hafta ici 8:15 -18:30 hafta sonu sadece cumartesi calisiyorum 8:15- 16:30 bu calisma saatleri normal mi herhangi bir mesai almiyorum 1300 maas + AGİ o kadar birde 1 yılım dolunca maasa zam yapma gibi bir zorunlulugu varmi Bu konularda bilgilendirme yaparsaniz sevinirim.

Bu arada sozlesmeli proje bazlı bir isteyim. Bu farklılık yaratır mı
Bide sunu merak ediyorum bir yilim dolunca kendi istegimle cikarsam ne gibi haklarim var ve tahminen ne kadardır

BYKINIK

Kıdem tazminatı hak edebilmek için 1 yıllık süre dolmalı. Ama sizi haksız yere işten atarlarsa, bu haksızlığı delillendirebilirseniz, konuyu mahkemeye taşıma hakkınız var

Haftalık çalışma süresi 45 saattir. Bundan uzun süre çalıştırılıyorsanız mesai ücreti hak edersiniz.

Maaşa zam yapıp yapmamak iş verenin inisiyatifindedir.

Proje bazlı çalışmalarda sözleşme olur ve o sözleşme çoğu zaman iş vereni koruyacak şekilde düzenlenir. Sizin sözleşmenizde ne yazdığına bakmanızı öneririm.

Üst Alt