Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıllık raporu olanlar EKPSS'ye girebilirler mi?

dosttt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba.benim bir yıllık 47 raporum var 11 eylül yazıyor yani seneye 11 eylül de bitecek ben ömss e girebilrimiyim sınav galiba 31 ağustos diyelim girdik 2 hafta sonra falan açıklansa 14 eylül yapıyor benim raporum 11 eylül de bitiyor ben tercih yapamayacakmıyım raporumu ne zaman yenilemeliyim nasıl yenilemeliyim bu raporu almak için ben temmuzda başvurdum taa eylül de alabilmiştim

kasımdan önce atama olmaz snn raporu yenilemen lazım sınava bu şekidle girersin 11 ekimde tekrar hastaneye başvurursun yenilersin ama sınav klavuzunu görmek lazım yeni madde ekleyebilirler sürekli raporu olanlar veya sınav giriş tarihinden itibaren 1 yıllık raporu olanlar vs..

peki hertürlü engel için geçerlimi bu , raporun geçerlilik süresi hepsinde aynımıdır ?

hastalığa göre değişir mesala bazı psikolojik hastalıklarda süreli ama artık kalp şeker işitme kaybı ortopedik sorunlar süresiz ömür boyu geçerli..

üstad peki ms hastalığı ve onun yol açtığı rahatsızlıklar ?

Araç alımı için rapor aldım oran %48 ve sürekli EKPPS ye girerken o rapor kabul edilir mi ?

peki bir sorum daha lütfen cevaplayın benim ehliyetim var b sınıfı bu raporla 47 yani h ehliyet alabilirmiyim ve bu rapor askerlik için çürük raporu almamı sağlarmı

bende aynı durumdayım 40 rapor var 1 yıl surelı sınava kaqtılabılırmıyıkm

sınava başvuru yaptığın tarihte raporun devam ediyorsa başvurabilirsin,

Üst Alt