Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10.000 liraya kadar engelliye uygun otomobil almak istiyorum..?

sırdaş

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar engelliden engelliye 10.000 değerinde engelli aracı satın almak için bir arkadaşımın isteğini paylaşmak istiyorum.aracını satmayı düşünen arkadaşlar varsa,markasını diğer bilgilerini ve iletişim bilgilerini paylaşırsa sevinirim.tşk.

teşekkür ederim ahmet bey adresini ekledim detayları görüşürüz ordan.

10.000 liraya satılık aracınız varsa görüşelim

arabayı engelli birine 3 yıl satamam sağlam birisine 10 yıl tertibatta kolayca çıkabilir aracım ithal edileli 3 yılı geçtiği için satılabilir neye dayanarak böyle bi yazı yazdınız bilmiyorum

3 yıldan sonra engelli 10 yıldan sonra normal sahışlara satılabilir engelli içinde tekrar rapor (hastane ve gümükten) alınarak tekrardan proje muayene

yok benım araba biraz bahalı size kolay gelsin bol şans

avcı komando konuşmalarına dikkat et lütfen benim fiyatım pazarlıga açıktır kanun da 3 yıl sonra engelliye satarsın diyor galerici felan degilim araç 2000 euro ise getirinde bütün engelliler araba sahibi olsun biraz saygı lütfen

avcıkomando;

bırak 3 yaşı motordan bile takarsın sanırım 1.600 cc yi geçmeyeceğini unuttun be birader ve benim bildiğim engelliden engelliye ötv muafiyetli en az 3 yılı doldurmalı satış için engelli olmayanada 10 yıl geçmeden satışı söz konusu bile değildir tabiki tam teşekküllü hastene ve gümrük raporları olmalı

arkadaslar 3 yaş sınırı geldigi icin ne yazıkki 3 yasındaki 1600cc gecmeyen markası ne olursa olsun yurt dışından 10 bin euro dan asagı arac bulmanız mümkün degil mobile.de sitesinden baka bilirsiniz o eskidendi 2 bin euro ya arac şimdi hayal oldu o 3 yasında ki araclar cok pahalı en iyisi yurt icinden maddi gücü olanlar sıfır olmayanlarda ikinci el almaktır...herkese bol şans

ithal artık the end tabi zengin olanlara sözüm yok :) ya yurt içi 0 yada engelliden engelliye geriye kalan sizi ve cebinizi düşündürür.

şu andada sıfır almak en güzeli 5 sene aldıgı fiyata satar bindiğide yanına kar kalır

sağ ayağından engeli olanlara uygun terbatı olan düz vites 2004 model değişeni kazası olmayan çiziklerden dolayı sağ ön kapıya parça boya yapılmıştır. 74 bin km de, lada vega hb 1.5 16 V 100 ps ilk sahibiyim. 4 cam elektriklidir. hem ekonomik hem az yakan hemde zehir gibi yola giden her türlü yol şartlarına uygun bi araç isteyenlere duyurulur. hız felakettir biliyorum ama ibreyi 200 e vurmak isteyenlerde olabiliyor.2012 temmuz a kadar fenni muayenesi ve 2011 temmuz a kadar zorunlu sigortası yapılmıştır.
araçta sonradan yapılan işlemler,
uzaktan kumandalı merkezi kilit, orjinal sis farı, orjinal kapı ve tampon çıtası, kormetal marka çelik jant, lastikler yeni(2 adet kar lastiği hediyeli) aracı bu linkten görebilirsiniz. engelliye pazarlıksız 9.500 tl ,emsalleri 11.000 TL dir.

http://2.bp.blogspot.com/_vlxBG7a5OnM/Sh2LwpHUo_I/AAAAAAAAAJU/3zDwYYm2_08/S760/SANY0445

http://4.bp.blogspot.com/_vlxBG7a5OnM/STrdKBurqtI/AAAAAAAAABk/2kUfSVk2yPQ/S269/SANY0172

Üst Alt