Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10.000 TL civarı ikinci el, otomatik araba arıyorum. Ne önerirsiniz?

Honda al diyecem 10000 e zor bulursun gibi > 1.3 motor benzinli (hondanın tüm arabaları benzinli diesel yok) yakıt tüketimi sitesinde var zaten benim fikrimi sorucak olursan keseye uygun cok yakan bir arac degil (benzin 4tl)
Peugeot bunlarda taklacı araba eski modelleri tabi yeniler taş gibi 10000tl ye eski model alırsın büyük ihtimal önermiyorum bakım masraflı oluyor eski modellerinde parcaları zor bulunuyor peugeot için.
Renault symbol authentique 1.2 banka kredisi varsa al derim yine aktif bir araba .
Benim düşüncem Honda bu araba Motordan bakıma girdigi cok nadir görülmüş bişey . zaten adamlar Motor üstüne bir firma Motosikletlerden hatırlarsın belki .
10000 bulacagın araba pek yararı olmaz sana biraz sık dişini yada kredi cek 10000 le alacagın araba anca şahin dogan renault brodway 94 model leri anca bunlar olur bunlarda cok sorun cıkarır pişman olursun temiz bulamazsın 2004 2003 model bulman lazım . unutma ki arabada bir Yatırımdır yapmışken en güzel yatırımı yap derim sattıgın zamanda elinde güzel bir para kalır.

98 astra eco tek 1.6

98 astra eco tek var 12000 liraya vercem düşünursen ırtbata geç lpgli zavollı marka airbag klima hidrlik on cam otomatık 180000 km tekerlerı sıfır muayenısi 2012 haziran engelliler için değil herkes alabılır tel 5446533745

bilgiler için teşk. ederim arkadaşlar
isot83 araç hangi şehirde?

Üst Alt