Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10.02 ve 47 kodlarla ikinci el alıp kullanılabilir mi?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
10.02 ve 47 kodları bu kodlar ile ötvsiz alınmış ikinci el bir otomatik araç kullanılabilirmi ?

Tabi ki, neden kullanılmasın, aklınıza takılan sorun ne ?

H ehliyetimi değiştirmeden adıma olmayan otomatik vites arabayı kullanabilir miyim?

ehliyetim h sınıfı şuan degiştirmedim ehliyetimde bir ibare bir donanım yok bu ehliyetle şuan otomatik vites adıma kayıtlı olmayan bir aracı kullanabilirmiyim acil cevap lütfen bir polis çevirmesinde sorun olurmu ?

[FONT=&quot]2020 yılına kadar ehliyetinizi mevcut haliyle kullanabilirsiniz. [/FONT]

Sorum şudur bu h ehliyetimle adıma kayıtlı olmayan otomatik vitesli aracı kullanabilrmiyim

burak_br
Ben söyleyeceklerimi daha önce söyledim sana, benim fikrimi biliyorsun.
Bu başlığı da gördüm, başkaları da yazsın fikrini diye yazmadım.

burak kardesim yeni tip ehliyetım var kodlar yazılı gecen yaz trafik polisine sordum memur bey engelli ehliyetım var otomotik vites tertibat kodluları var tertibatsız herhangi bir aracı sürebilirmiyim diye polisin dediği cvp biz eğilip tertibata bakmıyoruz ticarı araclar dışında otomobil sıfını kullana bilirsin cevabı aldım burak kardesım hiç sıkıntı olmaz allah kaza bela vermesin kazaya karışmadıkca hiç bişe olmaz genelde evraga bakarlar tammı diye iyi geceler

asidadaş burak_br 'nin ehliyetinde tertibat falan gibi bir şey yok zaten, baksalar ne tertibatı arayacaklar ?

Abi bu ehliyeti aldıma illlalah etdim ya herşeyde sorun değiştirmesi sorun kullanması sorun h ehliyet var ötv yok h ehliyet var tertibat yok araç kullancan ehliyetin engelli ehliyeti nasıl araç kullanacan belirsiz

2 el araç alıp üzerime MTVsini ödeyip kullanabilrmiyim engelliyim ama tertibatım yok

Engelli kişi üzerine 2 el araç alabilirmi ehliyeti hiç olmasa bile

Kişi üzerine 2 el araç alabilirmi engelli oldu için bir sorun olurmu illa sıfır Alman gerekli die falan kendisi kullanmayacak sadece araç adına kayıtlı olacak

Engelli aracına çevirmek istemiyoruz engelli kişi üzerine 2 el araç alabilirmi 2 tane alıp satmak gibi

Engelli kişi araç alabilirmi 2el soru budur

Abilerim araç alcaz sorun olurmu cevap bekliyorum

burak kardesim üzerine istediğin kadar 2 el arac alabilirsin ama engelli aylığın varsa dikkat et

Saol abi engelli olması önemli deil kişinin o halde vergisini ödedikten sonra istediği kadar 2 el araç alabilir başkasıda kullanabilir

Engelli aylığım yok çalışıyorum ben

Teyit etmek istedim engelli kişi genelde ÖTV falan olayı muhabbeti varya ondan dedim 2 el araç alabiliyormu die adına

gönül rahatlığıyla istediğin kadar alabilirsin hangi aracı almayı düşünüyorsun

Linea alcam 2 el 2011 model kendim engelliyim adıma alsam sorun olurmu DİE merak etdim MTV den muaf olması için neler gerekli

öncelikle hayırlı olur inş gerekli evraklar
1.kodlu ehliyet
2.rapor
3.tertibat işlenmiş ruhsat

Merak ettiğim engelliyiz raporumuz var engelli raporumuz ama ehliyet yok ikinci el araç engelli birey üzerine alınırmı MTV için illa tertibatmı gerekiyor ev alınca engelli oldun için yıllık vergiden muaf oluyorsun

iki yolu var ortopedi engelliler için tertibat şart %90 olanlar içinde tertibat gerekmiyor

Son düzenleme:
Üst Alt