Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10-16 Mayıs 2014 engelliler günü hangi güne geliyor. Kamuda engelliler izinli mi?

ancıl

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
10-16 mayıs haftası tatil yapıyor muyuz

evet bende merak etiyorum 10 mayıs Cumartesiye geliyor

10 16 mayıs birşeyin günü olamaz ancak haftası olabilir yanılmış olmayasınız

deliyürek zaten hangi güne denk geldiğini sordu. 10-16 mayıs günü demedi...

10 mayıs cumartesi gününe denk geliyor. genelgede
3- Ulusal düzeyde kabul edilen 10-16 Mayıs Sakatlar Haftasının ilk günü ile 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde, özürlülere yönelik faaliyet gösteren Konfederasyon, bağlı federasyonlar ve derneklerin kamu görevlisi olan yönetim kurulu üyeleri ile kamuda görev yapan tüm özürlüler idari izinli sayılacaktır. diyor peki buna göre pazartesi tatil olabilir mi sorulmak istenen bu

Haftanın ilk günü denilmektedir. Bu yüzden, haftanın ilk günü her zaman pazartesidir. Pazartesi tatil olabilir emin olmamakla beraber.

İlk iş günü

Genelgede ilk iş günü deseydi Pazartesi izinli olurduk.( Kanımca ):rolleyes:

3 aralık engelliler günü değil mi kafam karıştı şimdi

bence değil 10-16 mayıs engelliler haftasının ilk günü diyor ayın 10 u cumartesiye geliyor ilk iş günü deseydi ozaman tatil olurduk ama bende tam emin degilim

Arkadaşlar Şimdi valilikden gelen yazıda kamu ve kuruluşlardan görev yapan ve engelilere yönelik faaliyet gösteren Konfederasyon,bağlı federasyonlar ve derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile engelli kamu personelinin Ulusal düzeyde kabul edilen 10-16 mayıs Engeliler haftasının ilk gününde talepleri halinde idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür diye bir yazı geldi.

Üst Alt