Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10. ayda başvuru yaptım. 2022 engelli aylığı ne zaman ve ne kadar alırım?

ergunhulya

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
01.10.2014 te %56 raporla engelli aylığı maaşını ne zaman ve ne kadar alacağım

Kasım + Aralık dönem maaşı( Aralık,Ocak,Şubat) toplam 1132,52 lira alırsınız.
ödeme gününüzü söylemem için doğum yılınızı yazın lütfen.

06.eylül.1990 doğumluyum özür oranım %56 849 lira degilmiydi niye 1132 lira kesin olarak ne kadar

ablacım dönem maaşları 2014 yılı için % 40-69 özür oranına göre 849.39 liradır.
ödeme dönemleri: aralık,mart,haziran ve eylül. bu maaşlar 3 ayda bir ödenir.
sen 1 Ekim'de başvurmuşsun dolayısıyla aylık başlangıç tarihin 1 Kasım.
aralık dönem maaşının yanında sana kasım ayının ödemesi de yani 1 aylık ödeme de yapılacak. bir aylık tutar da 283,13 Liradır.

283,13 + 849;39 = 1132,52 lira eder.(sen 1 ekim'de vAKFAbaşvurmuşsan toplam bu tutarda ödeme alacaksın)

doğum yılının son rakamı sıfır. senin ödeme gunun5 Aralık 2014 Cuma gunudur. Yani yarın. Yarın herhangi bir PTT şubesinden ödemeni alabilirsin. Güle güle kullan..

Teşekkür ederim. Online olarak yattığını ptt internet şubesinden nazil ogrenirim

artık bir şey öğrenmene gerek yok. yarın ödeme gunun:) PTT'den gidip çekeceksin aylık baglandıysa.

ama e-devlet şifren varsa e-devletten de maaş durumuna bakabilirsin. aylığın baglandıysa yarın PTT'ye gidip çekeceksin sadece. maaş yattı mı yatmadı mı bakmana gerek yok.

1.10.2014 sosyal yardımlasmada gorunuyo edevlet ten 1 ekim tarihli hak sahibi falan yaziyo ekimde dahil olabilirim bu maaşa

başvurunuz 1 ekim ise ekim ayı ödemesini alamazsınız.
siz 1 Ekim'de başvurduysanız vakfa, başvurunuzu takip eden aybaşı yani 1 Kasım aylık başlangıç tarihiniz olur.
ben de sizin verdiğiniz bu bilgiye göre hesap yaptım.
sizin 1 ekim'den itibaren aylık alabilmeniz için eylül'de vakfa başvurmanız gerekir ama 1 ekim'de başvurmuşsunuz. öyle dediniz.

e-devlette başvuru tarihi olarak ne yazıyor? siizin de bilmeniz lazım vakfa ne zaman başvurdugunuzu?

Hmm tmm bu maaşa bağlı kredi gibi bir avantajim varmi

kredi gibi bir avantaj derken öğrenmek istediğiniz tam olarak nedir açıklar mısınız? tam anlayamadım.

Kredi cekebilirmiyim bir takım ihtiyaçların var ama biraz paraya ihtiyacim var aslinda bu maaş için geç kaldim son bir soru 2015 te maaş miktarları ne kadar olucak ve tek ayliga donucek diyorlar bu konularda bir bilginiz varsa beni bilgilendirebilir misiniz

Kafama takılan birşey var raporda gözdeki engel %50 kulaktaki engel %12 toplamı %62 yapar ama %56 oran yaziyo %6 si niye eksiltmislerdir.

Özür oranlarınız Balthazard formülüyle toplanıyor. % 50 ve % 12 özür oranlarınızın Balthazard formülüyle toplamı % 56 çıkıyor. Siz de hesaplayabilirsiniz:http://www.engelliler.biz/forum/sag...althazard-formulu-nedir-nasil-hesaplanir.html

2022 aylığı tek geliriniz oldugundan bankalar size kredi vermez.

2015 maaş miktarları için en azından Ocak ayının ilk haftasını beklemek lazım. O zaman netleşir. Şu an memur katsayısı ve gösterge sayısı belli değil hesap yapamayız. tahmin yapmasını da ben sevmem.
2022 aylıklarının aylık ödenmesiyle ilgili bir çalışma yok. lakin aylık ödenmesi için girişimde bulunan arkadaşlar olursa neden olmasın. çabalayan hedefine ulaşır.

oncelıkle hayırlı olsun maasın gule gule harca ben alamıyom cunku hala bebek gıbıyız babam bana bakıyormus ne yaptıysam kabul etmedıler

2022 engelli maaşı

2022 engelli maaşının yattığını nereden ve nasıl öğrenebilirim e-devletten girdiğimde görünmüyo hala

Yattığını nereden bakabilirim e-devlette gorunmuyo

ödeme gununuz bugün. PTT'ye gidip çekeceksiniz. e-devlette sorun var galiba ödemeler gorunmuyor. ama alacagınız miktarı da hesaplamıştım zaten.
ekim'de başvurduysanız yukarıda dediğim miktarda ödeme alacaksınız.

Kalem abla ben 01.10.2014 tarihinde tüm evraklari teslim ettim imzaladim. Zaten e-devlettede o zamanlar başvuru tarihi 01.10.2014 olarak yaziyodu. Nedense bugün baktigimda 24.11.2014 olarak görünüyor. Ve ben ilk kez maaş alacagim için ne zaman alacagimida bilmiyorum.1990 doğumluyum abla niye değiştirmişlerdir sence o tarihi

ergunhulya
ablam senin aylığını Aralık dönemine niye yetiştirememişler ki? aylıgın baglandı di mi senin? eğer aylıgın baglandıysa ödeme gunun yarın. yarın alamadıgın aylıklarla birlikte mart dönem aylıgını da alacaksın.
niye öyle yazdılar bilemiorum. ama vakfa ekimde başvurduysan aylık başlangıç tarihin 1 Kasımdır.

Abla telefonla aradim dedikleri dosyayi toplantıya almaya unutmuşlar öyle dediler ama tarihi hakkında hiçbirşey soyleyemediler e-devlette maaş devam ediyor yaziyo şimdi ben 1-10-2014 tarihine gore ne kadar alican
24-11-2014 tarihine gore ne kadar alicam

Engel oranim %56

ergunhulya

ablacım sen ekim 2014'te tüm evraklarınla birlikte vakfa başvurduysan senin aylık başlangıç tarihin 1 Kasım'dır.
rapor oranın da % 56 . o halde sen toplam 2024,37 TL alacaksın.

doğum yılının son rakamı sıfır oldugundan ödemeni dün çekmen gerekiyordu. çekmediysen bugün git herhangi bir PTT şubesinden çek.

Üst Alt