Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 bin TL değerinde motor alırsam 2022 maaşım kesilir mi?

deadLysLeep

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Konu Doğru yerdemi bilmiyorum yanlış yere açtıysam özür diliyorum bir sorum olacak

ben 2022 ye tabiyim %80 raporum var Maaş Aliyorum Eylül ayi ile 2. kere maaş aldım

Sorum şudur : Ben şimdi motor almak istiyorum alacagim motor fiyati 10.850 kdv vs düşünce makul bir fiyata geliyor bu benim üzerime olacagi için üzerime herhangi birşey yok maaşimi etkilermi acaba ?

tardımcı olabilecek varsa sevinirim teşekkürler.

bende var motor 250 cc raiş bedeli 5 bin tl yazılmıştı ama kesilmedi

Şimdi Benim istedigim motor fiyati 10.850 almayı planliyorum tabi biraz zamanımı alacak birikim filan önceden bilgi edinmek istedim daha sonra maaş'im kesilmesin ? net bilgi verebilirmisiniz bu konuda üzerime olacagi için

alana kadar takip te kal araştır zannetmiyorum kesilecegini ama plakayı tescillet

Araştiriyorum Şuan Ama ufakta olsa Birikimim var Bu KDV ÖTV dende yararlanırsam uygun fiyata geliyor Ama önceden öğrenmem lazım boşa heveslenmeyeyim Net bir bilgi edinemedim ÖTV KDV dahil 10.850 TL alacagim motor bu fiyattan ödv kdv yararlanınca uygun fiyata geliyor ama işin can alici kısmı maaşimin kesilip kesilmeyecegi tek yasıyorum kafa corba oldu : )) neyse araştirmaya devam teşekkürler ilgilendigin içinde

Üst Alt