Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 Mart'ta Evde Bakım aylığı için hesap açtım. Maaşım hala yatmamış?

dumm

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
berhaba ben evde bakım için baş vurdum kabul edildi zirat bankasında hasap açtım gitim yatmamış neden acaba yardımci olursanız çok mutlu olurum

cevap vermediniz ne yapmam lazım yardımci olun ltf

dum talebiniz kabul edildi ise şu sebeplerden dolayı alamamış olabilirsiniz 1.kabul tarihinden bir ay sonra hesaba geçer 2. bulunduğunuz il veya ilçenin bakım parası hesaplara geçmemiş olabilir 3. banka bazen hesapları 2 veya 3 güm aktif hale getirmez talebiniz kabul oldu ise rahat olun mutlaka ödeme yapılır bakım parası illere göre farklı günlerde ödenmektedir isterseniz başvuru yaptığınız kuruma telefon açıp bilgi alabilirsiniz. ali özdemir evet kurum size formlar verecek eksiksiz doldurup raporda dahil teslim edeceksiniz elinizde önceden alınmış bir rapor varsa aranan şartlar mevcutsa onuda verebilirsiniz yeni rapor için tam teşekküllü devlet hastahanesinden randevu alın

murat

zaten rabor verdim ayni raporda bir tane daha aslı gibi dir elimde var istanbolda yaşiyorum haziranda yatarmı acaba bide ikinci deva rapor almama gerek varmı tşkörler

Üst Alt