10,5 ve 9,5 miyop gözlük kullanıyorum. Ama aynı gözlükle mouse işaretçisini göremiyorum. uzaktaki arkadaşımı ailemi tanıyamıyorum. otobüs yazılarını okuymıyorum her yere yürüyerek veya taksi ile gidiyorum sakal tıraşı olamıyorum. ayak turnağımı göremiyor el yordamı ile kontrol ediyor el yordamı ile kesiyorum. üstümdeki lekeyi göremiyorum. tv ve bilgisayarda kayan yazıları göremiyorum
Geceleri ve güneş ışığına maruz kaldığınnda ise bu durum tamamen kötüleşiyor.
Ankara Hastanesi alay geçer gibi sözler söyledi. Daha önce Ulucanlar göz hastanesi Antalya 100.yıl ve Konya Numuna hastanesi bu orandan sornasının beyinden sinirlerden kaynaklandığını söylemişti
Ankara Hastanesi buna %5 verdi
0,2 ve 0,2 görme alanı yazdı
%5 çok düşük değil mi? Sinirden kaynaklanan görme kayıplarını saymamış olsa bile sizin verdiiniz hesaplamalara göre bu %32 ediyor.
-
Göz %5 verdi bu sıkıntılara rağmen
Beyin ise Norolojide Epilepsi ve Paroksizm yazdı. Rapora 1 yıl tedavi takip süreci yazdı.
Toplamda %5 ile hiçbir haktan yararlanamıyorum. İşten attılar yeni işe de yerleşemiyorum
Ne yapmalıyım
Geceleri ve güneş ışığına maruz kaldığınnda ise bu durum tamamen kötüleşiyor.
Ankara Hastanesi alay geçer gibi sözler söyledi. Daha önce Ulucanlar göz hastanesi Antalya 100.yıl ve Konya Numuna hastanesi bu orandan sornasının beyinden sinirlerden kaynaklandığını söylemişti
Ankara Hastanesi buna %5 verdi
0,2 ve 0,2 görme alanı yazdı
%5 çok düşük değil mi? Sinirden kaynaklanan görme kayıplarını saymamış olsa bile sizin verdiiniz hesaplamalara göre bu %32 ediyor.
-
Göz %5 verdi bu sıkıntılara rağmen
Beyin ise Norolojide Epilepsi ve Paroksizm yazdı. Rapora 1 yıl tedavi takip süreci yazdı.
Toplamda %5 ile hiçbir haktan yararlanamıyorum. İşten attılar yeni işe de yerleşemiyorum
Ne yapmalıyım