Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%10 raporum var. Yararlanabileceğim haklar var mı?

osman422

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba iyi günler size birşey sora bilirmiyim benim geçirdigim kaza sonucu ameliyatla dalagım alındı ve askerede almadılar şuan %10 raporum var ama iş bulamıyorum engelli haklarından yararlana bilirmiyim yani bir özel sektörde engelli olarak iş bulabilirmiyim

% 40 ve üzeri oranlı engelli raporu alabilirsen engelli oluyorsun ve engelli kadrosunda çalışabilirsin.

%40 ve üzeri engel oranıyla engellilere sunulan haklardan yararlanabiliyorsunuz.yani iş için % 40 ve üzeri rapor gerekiyor.

bnm bıldıgım yani duyduğum şey %40 raporu olanlarhem özel sektörde hemde kamuda bulurlar peki ben özel sektörde iş bulabilirmiyim acaba

osman
sen engelli değilsin, sağlam birisin istediğin her yerde iş bulup çalışabilirsin, % 10 ile engelli olmuyorsun, engelli kelimesini unut ve sağlam birey olarak iş başvurusunda bulunacaksın

bn saglam birisi değilim demiyorum ama iş bulamıyorum iş için neler yapabilirim nereye başvurduysam almıyorlar

bak kardeşim % 48 işitme engellisiyim ona rağmen zorlanıyorum iş konusunda raporu söylemiyorum bazen sağlam olarak işe girmek istiyorum oda olmuyor
demek istediğim % 40 altındasın iş bulabilrsin

Osman arkadasım sen sımdı benı dınle...2004 yılından benımde bu yana dalagım yok.Ve son ıkı senedırde bagısıklık yetmezlıgı tedavısı alıyorum.Dalagı olmayan kısılerde malesef bır sure sonra bu rahatsızlık cıkıyor..oncelıkle dalak alındıktan sonra ıkı aşı yapıldımı sana?Bunları mutlaka yaptır..Ayrıca her 5 yılda bir tekrarlat...Grıp asısını mutlaka hersene sonbaharda yaptır.Beslenmenede dıkkat et...Rapora gelınce malesef %10 bır ıse yaramıyor.

beş senede bir iğne yaptırıyorumbir askerdeyken usta bırlıgıne gıttıgımde askerlık yapamassın dedıler cok uzulmustum ama suan iş bulamıyorumdiye üzülüyorum babam 10 senedıryatalak hasta ve sadece gelırımız babamın aldıgı 3 aydan aya maası buna üzülüyorum onun için çabalıyorum

admin arkadaşlar
osman neden yasaklı üye oldu , mükerrer üyeliğimi var, yoksa sebebini öğrenebilirmiyiz, arkadaşımız derdine çare arıyordu forumda,

Üst Alt