Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 temmuzda 2022 maaşına başvuru yaptım. Onaylandığını nasıl anlarım?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
10 temmuz başvuru tarihi. Onaylanırsa nasıl öğrenirim.? Yeşilkart veridi. İyi günler.

Loris e-devlet şifren varsa e-devletten bakabilirsin. aylık durumunda "devam ediyor" yazıyorsa onaylanmış anlamına gelir. ayrıca vakıftan ya da alo 144'ten de sorup öğrenebilirsin.

10 temmuzda başvuru yaptım hala devam ediyor yazmıyor e-devlette. Alo 144 te aynısı söylüyor.

Loris hanene geldiler di mi? sosyal incelemen yapıldıysa ve işlemlerin tamamlandıysa yakında e-devlette güncelleme yapılır. biraz sabır

yok ben 2005 ten beri alıyordum 2013-2017 de çalıştım o yüzden kesilmişti. Tekrar başvurdum.

@Loris aylık kesildikten sonraki başvurular yeni başvuru kabul edilir. rapor hariç her işlem yeniden yapılır. bazen sosyl incelemeye lüzum gormeden sistem uzerinden de sorgulama yapıyorlar.önce muhtaçlık durumun araştırılacak. sonra vakıf mütevelli heyetinin muhtaçlık kararı beklenecek. heyetin olumlu karar vermesi durumunda maaşın onaylanacak. vs vs.

yani yakında işlemlerin sonuçlanacaktır. sen sık sık e-devletten durumunu kontrol et.

Üst Alt