Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 yaşındaki çocuk için akülü tekerlekli sandalye önerisi yapar mısınız?

sametis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, uzaktan bı akrabanın 10 yaşındaki belden aşağısı felçli olan kızı için çoğunlukla evde ve okula gidip gelebilmesi için (henüz okula gitmemiş) akulu tekerlekli sandalye almak istiyorum.Takdir edersiniz ki bu konuda bilgi sahibi değilim sizlerin tecrübe ve fikirlerine ihtiyacım var.Yasadiklari yer Rize ' nin merkezi cok fazla engebeli bir yolları olmasada yokuş çıkabilmeye elverişli ve en önemlisi güvenliği yuksek bir araç tercihim olacaktır.Uretici firmanın teknik Servisi'nin olması da cok önemli tabi.Yardimlariniz için simdiden tesekkur ederim.

ben geçen yıl 11 yaşındaki kızım için belmo marka satın aldım sgk 1940 tl karşıladı kalan 500 tl kendim ödedim çocuk için güzel bir akülü sandalye diğerlerinden biraz daha küçük rampa tırmanması çok iyi selamlar

Sayın maki avalar resminizde gördüğüm model belmo 'ysa aradığım araç diyebilirim.Lakin müşteri hizmetlerinin vermiş olduğu linkte jel aku yazarken firmanın kendi sitesinde kuru tip aku yazmakta.İkisi aynı sey mıdır yoksa bir bilgi karmaşası mı soz konusu?

Jel aku olması yanılmıyorsam daha avantajlı?

jel akü daha iyi diyorlar bizdeki de jel aküymüş ben anlamam ama her gün şarj ederseniz daha uzun ömürlü olur 4 kişilik asansöre girmiyor istanbulda eas life üretiliyor bence gidip bir inceleyin derim biraz daha belmodan resmi küçük gibi duruyor niye belmo aldın o zaman derseniz adana da belmo bayisi vardı görsel olarak inceledim eas life ile kıyaslama görsel şansım yoktu ama siz istanbuldasınız ikisinide inceleyebilirsiniz ne kadar küçük olursa çocuk için o kadar kullanışlı zaten 5 yılda bir yenileniyor birde yağmurdan korursanız hiç bi şey olmaz ben okul konusunda akülü sayesine çok rahatladım

Jel akü daha iyidir. Alırken jel akü tercih etmek lazım.

Üst Alt