Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 yıl önce skolyoz ameliyatı olmuştum. Şimdi yeniden olmam gerekiyor..?

arya01

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben 23 yaşındayım ve 10 yıl önce ankarada ameliyat oldum eğriliğim fazlaydı platin takıldı eğriliğim o zaman biraz azalmıştı ama sonra boynumda kalça kemigımde kaburgamda şekil bozukluğu oluştu eğriliğim de git gide artıyor tekrar ameliyat riskli diyor doktorlar yardımcı olun iyi bir doktor varmı acaba bu ameliyatı yapabilecek yada daha önce den benim durumumda olan varmı yardımcı olursanız sevinirim:(((

Vay kardeşim hoşgeldin

Ankarada Tarık Yazar'a mı oldun?Eğer evetse ben ona olmuştum.Tam tamına 14 dikiş atıldı.Yaş 26 8 sene önce olmuştum bende.

Tabi bende platin falan takılmadı.Doktor konusunda bir şey söyleyemiyorum maalesef :)

Hoşbulduk yok ben Dışkapı da oldum ameliyatı

Yardımcı olacak yok mu

Haydarpaşa Numune Hastanesinde Prof. Dr. Şevki Erdem var. Facebook kullanıyorsanız oradan mesaj atabilirsiniz mesajlara genelde geri dönüş yapıyor. İlgilenecektir sizinle

Teşekkürler bilgi ićin en kısa zamanda iletisime geçicem kendisiyle

[FONT=Arial]Prof. Dr. Emin Alıcı, Türkiye'de omurga cerrahisi deyince akla gelen en önemli birkaç isimden biridir.[/FONT]

Çok sağolun hepsiyle tek tek araştırcam bana ahmet alanayı önerdiler daha önce benim gibi olup ahmet alanaya ameliyat olan varmı veya tanıyan önerirmisiniz

Prof.Dr.Emin Alıcı veya Prof.Dr.Ömer Akçalı çok iyi bir doktor her ikiside izmir de

HASTANEDE CALIŞTIĞM İÇİN DOKTORLARI IYI TANIRIM SEVGİLİ arya01 SANA ÖNERİM OMURGA CERRAHİSİNDE TÜRKİYEDE 1 NUMARA OLAN PROF DR SERDAR KAHRAMANI ÖNERIRIM BU İŞ UZERINDE BU HOCADAN USTUNU YOK HEM DE TÜRK OMURGA DERNEGININ KURUCU BASKANIDIR İSTERSEN HOCAYA ULASMA KONUSUNDA YARDIMCI OLABILIRIM SANA

Tşkler bende sağlıkçıyım araştırıyorum riskli denildi ameliyatım tekrardan önerilerinizi dikkate alıcam inş hangi hastanede çalışıyor acaba

Hoca yeni yüzyıl unv özel gop hastansınde çalışıor istersen irtibsata geçebılırım özel mesaj at istersen

Merhaba arkadaşlar ikinci defa skolyoz ameliyatı olan var mı aranızda??

Meraba arkadaşlar ben 2005 te skolyoz ameliyatı oldum ama derecem fazlaydı o yüzden tam düzeltmediler ama ameliyattan 10 yıl geçti 23 yaşındayım ameliyat olmaya korkuyorum çünkü ameliyattan sonra boynumda kalçamda ve kaburgamda şekil bozukluğu oluştu eğriliğim de arttı hiç spor yapmadım çünkü felç kalmaktan korkuyorum benim gibi olan ve ikinci ameliyatını olan varmı tecrübelerini paylaşirsa sevinirim..

bence eğriliğiniz artmadan dr görüşmeniz lazım ameliyatlardan iyi bir doktor bulduğunuz taktirde korkmayın iyileşmenin daha önemli doktorunuzla zaten eksi ve artı yönlerini size ameliyattan önce anlatıcaktırki daha önceden de bu konuda deneyiminiz var Murat bezer , Deniz konya , ve azmi beye görüşmenizde fayda var önerebilirim

bende 2 yıldır 6 platinle yaşıyorum ve platinlerimi çıkartırmak için istanbula gelicem bana önerilen 3 doktor bunlar belki sizinde işinize yarar

Anladım tşk ederim inş cesaretimi toplarım niye platinleri aldıracaksınız rahatsız ediyo mu sizi

evet inanılmaz derece rahatsız ediyor 2 yıl olmasına rağmen belimde bir kütleyle dolaşıyor gibiyim buda yürüdüğümde oturup kalktığım uyuduğum heryerinde rahatsız ediyor ve izmirdeki tüm doktorlar platinlerimle bir skıntı olmadğını belirtiyor ama ameliyattan korkmuyorum doktor iyi olduktan sonra sizde korkamayın çünkü bir kere yaşadık bunu :) aldırıp kurtulmak istiyorum ama iyi bir doktor arıyorum doktora göre riskli bir ameliyat sizde bulunduğunuz ile göre bile karar vermeyin istanbul'da ben Deniz konya hakkında çok iyi duyumlar aldım medical parkta görev yapan bir doktor sizede onu şiddetle onu önerebilirim

Çok tşk ederim bilgi için inş ameliyatınız güzel geçer.

İstanbul haydarpaşa da cihangir islama ameliyat oldum çokta memnun kaldım 9 sene oldu ama şuan sadece özel klinik ve özel hastanede hizmet veriyor. benim eğriliğim çift taraflı ve fizik tedaviyi aşmıştı. Bugün platinim kırıldı tekrar ameliyat gerekiyor olabilir çarşamba günü ögrenicem.

Tamam tşkler geçmiş olsun size

İkinci defa ameliyat olanlar lütfen tecrübelerini paylaşabilir mi???

arkadaslar cok gecmis olsun

Bu platin kirilmasi nasil bisey bende 11 yil once skolyoz ameliyati olmustum platinlerim hala duruyor ama bazen batiyorlar bana ve yatinca agirlik hissediyorum doktora kac yildir gitmedim olagan seyler soyledigi icin platinler kalsin rahatsiz etmezse omur boyu durabilir demosti acikcasi korkuyorum aldirirsam ileride yeniden egilirmi kemik diye :( lutfen dikkat edin kendinize agir isler yapmamaya gayret gosterin

Üst Alt