Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 yıl önceki vergi indirimi ile emekli olunduğunda Kontrol istenir mi?

sabri35

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
bir arkadasım epilepsiden yüzde 40 sürekli rapor alıp sürekli vergi indirimi almış 2005 de şuan emekli olsam kontrol isterlermi diye soruyor

Erdal bey bende %56. Raporla vergi indirimi aldım 2015 in 9 ayında 11 ayında vergi indirimli emekli oldum ama ne vergi dairesinden gelen kağıtta nede sigortadan gelen kağıtta konturol tarihi yazıyor raporum 2018 haziranda bitiyor konturole cagirirlarmi

Sgk dan gelen emeklilik yazısında kontrol muayenesi belirtilmemişse kontrole çağırılmanız pek görünen bişey değil.

Cagirilmazsiniz. Surekli olarak onaylanmis cunku

bende pikolojik oran var kısmen düzelen diye ama vergi indirimi ve rapor sürekli onaylandı 3 yıl oldu bende kontrol cıkmaz diye umuyorum

korkuyorum

3 yıl önce piskiyatriden okb den 30 puan fizik tedaviden 20 işitme kaybından 22 sürekli raporum var vergi indirimimde süresiz onandı 3 yıl geçti diye emekli olurken kontrol cıkar diyorlar kafam cok karışık lütfen yardımcı olun

sabri35

kooorkma söönmeeez.. :):):)

Vergi indirim hakkı sürekliyse emeklilik de sürekli olacaktır. Merak etmeyin.

Benimde vergi indirimim surekli 15yil once almistim 1ay sonra emekliyim

Üst Alt