Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 yıllık devlet memuruyum. Mesane felci oldum. Malulen emekli olmak istiyorum?

mırmırmır34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben bu yılbaşında cauda equina sendromu, İdrar ve büyük abdesti yapamama yani mesane felci oldum. Ayrıca Cinsel fonksiyon kaybı var. 657 sayılı Kanuna tabi devlet memuruyum. 10 yıllık devlet memuruyum. 3 yıllık ssk var. Malulen emekli olmak istiyorum. Devlet memurluğunda kanser dışı diğer hastalıklar da bir yıl geçmezse bir yıl daha malul sayılıp kurum emekli eder diyor kanun. % oranı değil doktor çalışamaz demeliymiş bizlerde diye duydum. Halen ameliyat olduğum özel hastaneden rapor kullanıyorum. Emekli olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Maaş ne kadar olur, ikramiye alabilir miyim

Zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim oturan boğa. Doktorlar iki yıl içinde geçmezse böyle kalırsın dediler... Çok zor bir hayat.. 18 aylık bebeğim var.. Kucağıma bile alamıyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

net 1.351 tl.maaş alırsınız.ikramiye alırsınız 10 yıl üzerinden tahmini 15.000 tl.olabilir.

maaşı bilmiyorum ama ikramiye emekli olunacak zamanda alınan maaşın çalıştığı yıl ile çarpımıdır...geçmiş olsun ...

Malulen emeklilik

Merhaba 2015 te kismi felç gecirdim. %64 engelli raporum var. Ancak 9 ay heyet raporuyla evde yattım sonra işe basladım. Halen çalışıyorum.
Tak sonda kullanıyorum. Mesane arefleks. Gaita yapamıyorum

15 yıllık devlet memuruyum. Çalıştığım halde malulen emeklilik basvurusu yapabilir miyim kabul olur mu?
Ayrıca derece 4 ün 2 si emekliliğe esas 3 ün 2 si ne kadar maaş alabilirim. yardimci olursanız çok sevinirim. 1 yıl sonra vergi indiriminden emekli olabiliyorum galiba o daha mı avantajlı

Son düzenleme:
Merhaba acil yardiminiza, ihtayicim var.
Ssk giriş 1995.
Devlet memurluguna girişim 2004.
Yaklaşık 5600 gün primim var. Devlette 12 dışarda 3 yıl 3 ay 15 gun.

2015 te sakat kaldım raporum %64 malulen tutuyor emeklilik ama ben vergi indiriminden emekli olmak istiyorum.
Toplama 15 yıl 2 ay ssk birleştirme ile birlikte. 2 derece sakatim ne kadar maaş alırım ve ne başvuru yapabilir miyim
16 yil 4 ay diyor 22 yıllık sigortaliyim ama çalışmam 15 yıl kabûl olur mu yardımci olursanız sevinirim.

Dilekçede nereye vermem lazım adliyeden çalışıyorum

mırmırmır34

Bu biraz karışıklığa yol açabilir. Emeklilik talebinizi malulen emeklilik için değil erken Yaşlılık emekliliği için verip şansınızı deneyin.

Maaş konusunda yukarıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz. Ayrıca buraya tıklayabilirsiniz

Emeklilik dilekçenizi kurumunuza vereceksiniz

Üst Alt