Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 100 ağır özürlü raporum var. Haklarımı öğrenmek istiyorum..?

Erhan Sönmez

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
şimdi ben % 100 ağır özürlüyüm hastalığım dilate kardiyomiyopati yani kalp yetersizliği
benim ne gibi haklarım var...
Su'daki indirimi refakatli akbili biliyorum aldım ama durağa gidicek gücüm yok
interneti biliyorum macı biliyorum...
h tipi ehliyet alabiliyormuyum
arabada indirim var ama sadece tertibatlı arabalardamı otomatik vitesli arabalardamı
veya bir engelliden araba alabilirmiyim 2.el kaça patlar uygun arabalar varmı.
cok durumum yok calısmıyorum
öyle 20 30' a araba alamam en fazla 6-7 o bile zor böle araba bulmak mümkünmü
engelli ve bakım parasına başvurdum ama 3 hafta oldu hala gelmediler
başka bir gelir kaynağm yok evliyim cocğm var :(
Lütfen yardımcı olurmusunuz

Ehliyet alabilirsiniz... Rapor oranınınız % 90 ve üzeri olduğu ve ortopedik bir rahatsızlığınız olmadığı için tertibat gerekmez, yakınlarınız kullanacakmış gibi alıp kendinizde kullanabilirsiniz...
Yine engelliden alacağınız araçta da donanım olmaz...
http://www.engelliler.biz/forum/oze...m-arac-sahibi-hem-yakinlari-kullanabilir.html

Fiyat konusunda anlaşmanıza bağlı,
Alım - Satım bu bölümü inceleyebilirsiniz...

Maaşlar için başvurduğunuz ilin yoğunluğuna göre değiştiğinden, İstanbul'da yaşadığınızıda belirtmişsiniz, bekleyin bir süre daha normal süreçtir o kadar bekletilmeniz...

Siz zaten bütün haklarınızı bildiğinizi söylemişsiniz, birde aşağıdaki linki inceleyerek ve forumdaki diğer bölümlere bakarak merak ettiğiniz konularda sormaya devam edersiniz...
http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

Sen Dilate Kardiyomiopati hastası olup tedavine KAlp nakli listesine girerek başlamalısın bence dostum , çok geçmiş olsun bu arada

Üst Alt