Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

100 GB veri saklama sitesi, bulut uygulaması

Bu tür dosya depolama siteleri işe yarıyor, umarım uzun yıllar sorunsuzca hizmet verirler, teşekkürler.

Hotmail hesabı olan varsa OneDrive 'da ücretsiz 5 GB alan veriyor,

bu kadarı bana yeter diyen varsa kullanabilir,

Microsoft'un bir hizmeti olduğu için
sanırım çökme-iptal olma açısından daha güvenli olacaktır

Life ahmet75

degoo ilk uygulama olarak çıktı sonra web sürümünü de aktif ettiler. güvenilir bir site, kullanışlı işe yarıyor. ben kullanıyorum. şu anda ücretsiz olarak bu kadar alan sunan başka bir yer yok. googl drive 15 gb, yandex 10 gb alan sunuyor kullanım alanı çabuk bitiyor. degoo 100 gb verdiği gibi arkadaşlarını davet ederek ve uygulama içindeki videoları seyrederek artırabiliyorsunuz. benim şu anda 151 gb alanım var. videolar sayesinde oldu. neyse. bir şey yapmasanaız bile 100 gb az değil, tavsiye ederim.

kafası kırık Yüklediğimiz dosyaların barınma süresi ne kadar, bu süre sınırsız mı yoksa yüklenilen dosya 1 ay sonra falan siliniyor mu?

İstediğiniz kadar saklayabilirsiniz. 100 GB'lik alan ücretsiz ve kullanımı süresiz. Yine buna benzer bir site daha var https://mega.nz/ kalitelidir hızlıdır. 50 GB kullanım alanı sunar. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Üst Alt