Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 oranındaki raporuma rağmen SGK malulen emeklilik başvurumu reddetti!?

tottier

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamlar.

1996 sigorta girişliyim.
11/05/2012 kalp krizi geçirdim. kalp yetmezliği teşhisi koyuldu. iş yerim rapor istedi mersin devlet hastenesin den durum bildirir raporu aldım. rapor oranı 100% olarak verildi. işyerim beni çalıştırmadı ve çıkısımı verdi.

malülen emeklilik için baş vurdum ve sgk nın belirlediği mersin üniversite hastanesinden heyet raporuna gönderildim. sgk rapor sonucunu bildirmiyor. bunun sonucunda malülen emeklilik basvurum red olarak geldi .

sgk süksek sağlık kuruluna itiraz ve dosyanın tekrar incelen mesi için dilekçe gönderdim.

benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor bundan sonraki dönemde.yardımcı olursanız sevinirim.

iyi günler

Maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak düzeyde işgücünüz varsa, merak etmeyin, er ya da geç malulen emekliliğiniz onanacaktır. Şimdi oradan gelecek yanıtı beklemek lazım. Bekleyelim bakalım.

Benim EF değerim % 25
Seviye 4 en ileride kalp yetmezliği
Isparta tıp ta %100 rapor verildi SGK oran kabul etmediği için bütün evraklar yollandı malulen emeklilik için günüm girişim yetiyor sizce emeklilik şansım nedir

Maalesef 1800 gün gerekli malülen emeklilik için.
Askerlik yaptısanız borçlanma yaptırabilirsiniz.

sgk 100/1000 de olsa kabul etmiyor durum bildirir raporu hikaye keşke işten çıkmasaydınız işiniz çok zor

Üst Alt