Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 oranlı raporumla hangi haklardan yararlanabilirim?

isakman29

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar benim yüzde 100 kronik kalp hastalığım var pulmuner hiper tansiyon bu raporla neler yapabilirim veya iş için memuriyet için tam bi bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler ☺☺

Geçmiş olsun öncelikle bulunduğunuz yerdeki Aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne kayıt olacaksınız engelli raporu kimlik ve birkaç vesikalık resimde bulundurun yanınızda engelli kimlik kartı verilecek size bu kartla birçok haktan yararlanıyorsunuz ücretsiz ulaşım başta olmak üzere detayları ve diger hakları bu siteden öğrenebilirsiniz iş konusuna gelince işkura engelli kaydınızı yaptırın eğitim iş durumuna göre işleri takip edin eğitim durumuna görede Ekpps yi takip edip kayıt sınav tercih atama işlerini takip edin Ekpps yi Ösym bürolarına sorabilirsiniz internetden araştırabilirsiniz işler engelli raporunu almakla bitmiyor araştırmak gerekiyor bu arada ötv siz araç alım hakkınızda var sormak bilmek istediklerinizi bu sitedende öğrenebilirsiniz

İsakman@ Raporunda ağır engelli yazıyorsa,ayrıca bakım maaşıda alabilirsin.

Cengiz68 çok teşekkür ederim çok sağolun

Mehmet sana da teşekkür ederim Allah razı olsun

ömss ne işe yarar ve hala sürüyormu yardımcı olurmusunuz .

%100 engelliyim pulmuner hiper tansiyon hastasıyım neler yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ???

EKPSS oldu, ortaokul ve üzeri ise eğitim durumu sınav, ilkokul mezunu isen kuraya katılırsın

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim peki sözleşmeli olarak beni bir iş yeri veya devlet dairesi alırmı ?

İş kura kayıt ol uygun bir iş bulursun inş

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt