Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%100 oranlı raporumla hangi haklardan yararlanabilirim?
Merhabalar arkadaşlar benim yüzde 100 kronik kalp hastalığım var pulmuner hiper tansiyon bu raporla neler yapabilirim veya iş için memuriyet için tam bi bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler ☺☺
Geçmiş olsun öncelikle bulunduğunuz yerdeki Aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne kayıt olacaksınız engelli raporu kimlik ve birkaç vesikalık resimde bulundurun yanınızda engelli kimlik kartı verilecek size bu kartla birçok haktan yararlanıyorsunuz ücretsiz ulaşım başta olmak üzere detayları ve diger hakları bu siteden öğrenebilirsiniz iş konusuna gelince işkura engelli kaydınızı yaptırın eğitim iş durumuna göre işleri takip edin eğitim durumuna görede Ekpps yi takip edip kayıt sınav tercih atama işlerini takip edin Ekpps yi Ösym bürolarına sorabilirsiniz internetden araştırabilirsiniz işler engelli raporunu almakla bitmiyor araştırmak gerekiyor bu arada ötv siz araç alım hakkınızda var sormak bilmek istediklerinizi bu sitedende öğrenebilirsiniz