Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 raporum ile engelli haklarım nelerdir?

teşekkürler onları %40 varkende yararlanabiliyoruz mesela arabam var vergiden muaf oluyormuyum bunu ve başka ne gibi imkanlarv örnek trenlerde ücretsizmi seyehat ediyoruz

Trenlerin ücretsiz olabilmesi için %90 ve üzeri olması lazım,vergiden muaf olmazsınız...%12 çok az bir oran çoğu haklardan yararlanmak için %40 ve üzeri olması lazım ...

CEREN16;

% 12 oranını nereden çıkardınız !!!

vergiden muafsınız, araç alımlarınızda ötvden muaf ve belediyenizin engellilere yönelik tanınmış olduğu herşeyden ücretsiz faydalabilirsiniz...

pardon çok özür dilerim forumdaki başka bir mesajla karıştırdım kusura bakmayın,Evet vergiden muafsınız ,araç alımlarında ötv'den muafsınız,trenler ücretsiz diye biliyorum,müze ve milliparklar ücretsiz,evde bakım aylığı alabilirsiniz...Uçak seyehatinde % 50 indirimli

CEREN16;

kafamı buluyon bizimle Y.H.T % 40 üzeri ücretsiz....

ahmet06;

Neden kafa bulayım ki ben öyle biliyorum olması lazım demişim orada dikkat edin kesinlikle %90 üzeridir dememişim...Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz ama daha uygun bir üslupla lütfen ben sizin arkadaşınız değilim benimle senli benli konuşamazsınız...

Üst Alt