arkadaşlar ben 1999 yılında liseden mezun olduktan sonra askerlik döneminde sevk eri iken hastalığım başladı. ilk başta şizoaffektif bozukluk ya da borrderline kişilik yapısıyla özdeş raporları verdiler sonra ben bu süreçten çok sıkıldım tedavi babamın üzerinde sosyal güvenceye bağlandı.
ben kendimi iyi hissetmeye başlayınca tedaviyi red ettim ağır işlerde toki aslanoğlu inşaaatta çalıştım bir müddet sonrada işten atıldım 77 gün pirimim var
daha sonrasında tekrar hastahaneye yatırıldım sosyal güvence ilaçları alabilmek için tekrar hastaneeye yatırıldım %80 kendi başına yaşayamayacak kadar malüldür raporu %86 ruhsal duygusal engelli bipolar bozukluk %100 vergi indirimi olmasına ragmen 11.10.2011 de 2022 maaşına bağladılar
2016 12.11 de evde bulunamadığım idda edilerek bolu da ki aile ve sosyal politikalar müdürlüğü maaşımı adreste bulunamadığım gerekçesiyle kesti
ardından tekrar baş vurduk 2017.06.5 tarihinde başvurumuz malül olmadığım kararını verdi maaş bağlanamadı.
ben hastalıktan sonra 77 gün çalışmaya çalıştım sonra engelli oldum
sorum şu
işgörmezlik aylığına başvurabilir miyim?
ya da her hangi bir maaş hakedebilir miyim
eekonomik durumum çok kötü
iyi günler dilerim....
ben kendimi iyi hissetmeye başlayınca tedaviyi red ettim ağır işlerde toki aslanoğlu inşaaatta çalıştım bir müddet sonrada işten atıldım 77 gün pirimim var
daha sonrasında tekrar hastahaneye yatırıldım sosyal güvence ilaçları alabilmek için tekrar hastaneeye yatırıldım %80 kendi başına yaşayamayacak kadar malüldür raporu %86 ruhsal duygusal engelli bipolar bozukluk %100 vergi indirimi olmasına ragmen 11.10.2011 de 2022 maaşına bağladılar
2016 12.11 de evde bulunamadığım idda edilerek bolu da ki aile ve sosyal politikalar müdürlüğü maaşımı adreste bulunamadığım gerekçesiyle kesti
ardından tekrar baş vurduk 2017.06.5 tarihinde başvurumuz malül olmadığım kararını verdi maaş bağlanamadı.
ben hastalıktan sonra 77 gün çalışmaya çalıştım sonra engelli oldum
sorum şu
işgörmezlik aylığına başvurabilir miyim?
ya da her hangi bir maaş hakedebilir miyim
eekonomik durumum çok kötü
iyi günler dilerim....