Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 raporumla araç alımında ÖTV indiriminden yararlanabilir miyim?

saim9192

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%100 raporum var kalp yetmezliğinde h sınıfı ehliyet ve ötv indirimli araç alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

sürücü yönetmeliği'ni incelerseniz, B sınıfı sürücü belgesi alıp alamayacağınıza dair fikir edinebilirsiniz.

Sürücü belgeniz olmasa da % 100 oranındaki raporunuzla ötv-mtv istisnalı araç alabilirsiniz. B sınıfı sürücü belgeniz olursa, aracı siz de kullanabilirsiniz, herkes de. Sürücü belgeniz olmazsa, aracı siz hariç herkes kullanabilir.

b sınıfı ehliyetim var iptal olur mu veya bi sorun olur mu ehliyet yüzünden

% 100 raporla nasıl araba kullanacaksınız.ehliyetiniz iptal olur

% 100 raporla nasıl araba kullanacaksınız.ehliyetiniz iptal olur

Kesinlikle katılıyorum, %90 ve sonrası oranlarda ehliyetiniz kesinlikle iptal olur. Ötv'den muaf araç almak istiyorsanız o da belki B sınıfı belgenizi H ile değiştirdiğiniz de olabilir. Tam bundan emin değilim.

sıfır binek otomabil alacagimda h sınıfı ehliyet mi almam gerekiyor önce yani

hem ben özel tertibatli almayacam malul raporum %100 sakatlık yok

Yukarıda da yazdığım gibi, H sınıfı sürücü belgesi almanıza gerek yok. Araç almak ayrı bir şey, aracı kullanmak ayrı bir şey

% 90 ve üzeri raporunuza kaşrılık yakınların kullanabilmesi için araç alacaksınız. (sürücü belgeniz olduğunu söylemeyin bile bu süreçte)

Hiç bir donanımı olmayan aracı aldığınızda, B sınıfı sürücü belgeniz varsa, o belge ile aracınızı kullanabilirsiniz...

Üst Alt