Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 şoförün hatalı olduğu kazada sigortadan ne kadar tazminat alırım?

mehmethana

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
43 yaşındayım 2 çocuğum var 6 ay önce tek taraflı kaza geçirdim %100 şöför suçlu ehliyetş yok 1 ay yoğum bakımda yattım kalça protezi leyen kemikde 3 kırık 3 impilant var ayakbileği kırıl ve pilatın var diz kapağı kırık vida var femurda 2 taraflı kırık 35 cm tek parça impilant var sigortadan ne kadar alabiliriö

6 ay önce trafik kazası geçirdim 2 çocuk babasıyım sağ kalça protezi iki yerden femur kırğı 35 cm impilant konuldu ayak bileği platin leğen kemiğnde 3 tane plak var diz kapağında çivi var bazı parçalı kırıklar 6 aydır pskiyatri alıyorum size yüzde kaç rapor alabilirim sigortadan kaç tl alrım tek taradlı yüzde yüz şöför suçlu yolcuydum

geçmiş olsun saydığın bulgulara göre rapor oranın yüzde 50 yi geçer geçerli olan poliçenin tamamını alırsın diz kapağı % 10 dur kalça leğen kemiği kırığı % 20/25 dir .6 . aydan sonra sağlık kuruluna raor talebini yap muhtemelen sıra verirler tedavini yapan doktorla görüş tedavin bitimi yoksa devammı ediyor ona göre süreci takip edersin .özür oranını belirten raporu aldınmı işin bitmiş sayılır işlem için birilerine vekalet vermene gerek yok sigorta şirketine göre 1 ayla 3 ay arasında dosyan açılır ödemen yapılır .takıldığın sorun olursada iletişime geçmen durumunda yardımcı olurum

Koltuk diğneği ile yürüyor denge sağlıyamıyor onun etkisi olurmu özür oranı belirten rapor nedir doktordanmı alıyoruz nasıl yapacaz

kayseride sağlık kurulu raporu veren bir hastaneye başvuracan ordan efor kaybı işgücü kaybını belirten raporu alırsan sigortadan tazminat alırsın seni tedavi eden doktor işin bitti dahada yapılacak tedavin kalmadi dediyse verilen fizik tedavinide tamamlarsan öyle rapora başvur

Oranlara göre fiyatları biliyomusunuz fizik tedavi vermedi

Eğer bana aylık ortalama gelirinizi özelden yazarsanız ortalama bir tazminat hesabı yapıp size gönderirim. Büyük geçmiş olsun.

Üst Alt