Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 suçlu olduğum tek taraflı trafik kazası yaptım. Haklarım nelerdir?

53genesiz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben temmuz ayında bir trafik kazası geçirdim aracı kullanan çöför bendim arkadaşlarıma hiçbirşey olmadı bir tek bende hasar var yüzümde kemiklerim kırıldı ameliyat oldum yüz estetiği biraz dikiş izleri kaldı birazda şişlik kazada eğer %100suçluysam tazminattan para alabiliyomuyum? Yaşım 19 ehliyetim herşeyim var çalışmıyorum öğrenciyim gelirim yok alabiliyosam nekadar bir mebla alabilirim tahmince ve neşer yapmam lazım

Ve şunuda belirtmek isterim kazaya başka araç karılmadı ben kullanıyordum konturolümü kaybettim yol ayrımındaki kaldırıma çıkarak ağaca vurdum

kaza tutanagına bak, eger kusurun tamamı sana verilmişse (muhtemelen öyledir, başk araç olmadığına göre kusurun tamamı sendedir) herhangi bir tazminat hakkın yoktur.

araba pert onu kaskodan hallettiler benim hastahane masraflarımı kendim ödedim hastahane masraflarımla ilgili birşey yapamazmıyım 23 bin tl küsür birşey tutmuştu

53genesiz

Eğer araçta kasko varsa para alabilirsiniz.Fakat aykırı bir durumda tazminat alma durumunuz yok tek taraflı kazalarda ölümlü olmadığı sürece tazminat ödenmez.Arabanız kaskoluysa alırsınız.

Üst Alt