Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

100 ytl taksitle ev konusunda engellilere bi kolaylık var mı?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
az önce trt de duydum millet toki 45 metrekare yoksullara yani geliri ve işi olmayanlara 100 ytl taksitle peşinatsız evler yapacakmış heralde buda erdoğanın seçim yatırımı oluyo acaba engellilere dahada kolaylık yapabilirlermi öncelik sırası vs de yani

daha öncedende yıllar önce yani 50 ytl ye engellilere ev vaad etmişti erdoğan ve seçim önceseydi o zamanda

o zaman erdoğan zaten var olan bişeyi söylemişki yine verdiğin linkte peşinat alındığı aylık 333 ytl taksitten falan bahsediyo sadece bi yerde 100 ytl taksitten bahsediliyo anlıcağın bu durumda pekde ümidim yok devlet eş verirse yanında bi miktarda para versinler e nede olsa geçim zor :lol:

Selam arkadaşlar aylık taksidi 100 liralık ev için başvuru yapan oldumu eğer varsa çıktımı bana çıktı 1 Haziran 2009 pazartesi tarihinde :) darısı çıkmayanların başına paylaşayım dedim...herkese saygılar

arkadaşlar bana tokiden ev çıktı.peşinatını yatırdım oturmayı bekliyorum.ekimde.

hayırlı olsun çıkan arkadaşlara !güle güle otursular .ama bu uygulama 2007 2008 beri vardı.

aceba bu uygulama istanbul anadolu yakasında varımı yanı bu 45 metrekare olan daire lerı nersınde yapıyolar ist nın

Üst Alt