Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1000-2000 lira arası işitme cihazı tavsiye eder misiniz?

msemender

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
dostlar 4-5 senedir % 40-60 arası işitme kaybım var cihaz alacağım. belli frekansları alamıyorum, çoğu kelimeyi yanlış anlıyorum iş yaşamında büyük sorun oluyor. daha önce kulak içi cihaz aldım aşırı rahatsızlık verdiğinden devamlı çıkardım ve sonunda kaybettim. 2 senedir cihaz kullanmıyorum.
şimdi kulak arkası zarif bir model bakıyorum ama sadece bir yere gittim ve 3000 lira gibi bir fiyat verdiler. piyasada ucuz cihazlardan kaçının tavsiyesi verenler var, marka da önemli her hal.
benim bu konularda hiçbir bilgim yok fiyat limitim max. 2000 tl. bu şartlar altında tavsiyelerinizi bekliyorum.

bir de merakım akıllı telefon entegreli cihazlardan bahsedildi. androidle uygulama yollu uyumlu beltone true adlı bir cihaz var sanırım. tek baktığım buydu ve 3500 lira gibi bir fiyat çıkardı satıcı. yanlış hatırlamıyorsam yaz başında aynı yere uğradığımda aynı cihazı 2200 lira gibi bir fiyatla önermişti aynı satıcı. bu yüzden güvenemedim.

satıcıların hepsi aynı. her yerde böyle bu. herkes kendi cihazını önerecek dükkanları dolaşsam.
bu konuda bilgili kişiler beni yönlendirirse çok sevinirim.

Benim önerim şu olabilir arkadaşım. Öyle fazla teknoloji merakına kapılıp da android uygulamalı Bluetooth destekli wireless uyumlu gibi terimlere heves etmeyin. Unutmayın ki işitme cihazınız beyninize en yakın yerde ve günün 15-16 saati sürekli çalışacak ve bu özelliklerin yaydığı radyoaktif dalgalar ileride size daha kalıcı zararlar verecek. bu arada bu ucuz cihazlardan kaçın diyenler nedense ya pahalı cihaz satanlar yada çok parası olup pahalı cihaz kullananlar.. Sağlık bakanlığı onaylamışsa, 2 yıl garantisini vermişse, teknik servis ağı genişse, ayarlarını güzel yapabilmiş ve satıcı size güven vermişse ucuz diye uzak durmak sizin zararınıza olur diye düşünüyorum. tabi bu saydıklarım tv'lerde satılan "ses yükselticiler" için geçerli değil.

methecım cak elden aynen
bı var devletın verıdıgı yeterlılık ona hayır bız sagırlar sagmal ınek dılımızı ıyı anlatamıyoruz
bernafon dıyen arkadas
madem 60 db gıbı guzel duyuyorsun teybıne bıı suru sey kayddet odyocuda dınlemek ıcın bıde elıne kıtap gazete bısey al bıde tasmı alırsın sopamı alırsın vurmak ıcın bısıler
kımse senın gozunun yasına bakmaz kendı gobegını kendın kes oyle deneme masalınada kanma parayı verdımı onlar bızden daha sagır

teşekkürler arkadaşlar. marka konusunda, "kaliteli ürünler üreten üç firma var. phonak, oticon, widex." diyen biri var ne ölçüde doğrudur sizce? ve siemens marka ürünlerin çin taklitleri çok yaygın deniliyor. markalar arası fiyat/performans farkı var mıdır acaba?

çift-mikrofonlu sistemler nedir ne değildir biliyor musunuz? ve ayrıca tek kulağa alınırsa diğeri ilerde duymamaya başlıyormuş nasıl yapmam gerek?

msemender;

çift mikrofon teknolojisi size gürültülü ortamlarda çok daha iyi anlamanızı sağlar sesi daha doğal ve berrak alırsınız

cok severek ızledıgım bı televızyon dakı replık DOGRU SOYLEEEEEEEEEEEEEEE
yalandan kım olmus ama bak vıcdanlı reklamlarda var

Üst Alt