Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1000 TL'nin altında olan yetim aylıklarının 1000 TL'ye yükseltilmesi

ERK103

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Cumhurbaşkanının 3 ağustosta yaptığı 100 günlük eylem planı açıklamasında 1000 tl altında olan emekli aylıklarının 1000 tlye yükselteleceği söylenmişti hürriyette okuduğum habere göre bu artıştan dul ve yetim aylığı alanlarında yararlanacağı yazıyordu bu konuda ayrıntıları bilen varmı haber linki https://www.google.com.tr/amp/www.h...ogan/1000-tl-altinda-maas-kalmayacak-40928653

Yetim aylığı için geçmiyor bu yasa
Sadece emekli olmaya hak kazananlar için geçiyor

Hak kazananların 150 bin kişi olduğu söyleniyor buradaki yazıda yetim aylığı alanlarında hak kazandığı yazılıyor bunu yazan uzman bir kişi teferruatı tam bilen bir kişi varsa lütfen yazsın

Eğer Anne yok,tek başına yetim aylığı Alıyorsa,Zaten 1000 lirayı geçer aldığı maaş.

Eğer Anne yok, sadece Çift kişi yetim maaşı alıyorsa, ikisinin toplamı 1000 lirayı geçer.

Eğer Anne dul aylığı Alıyorsa Bir de çocuğu yetim aylığı Alıyorsa, ikisinin toplamı zaten bin lirayı geçer.

Öyle değil mi -mka
Sen ne diyorsun bu konuda

Zorro

dolaylı olarak yetim aylıgındada geçer.1000tl altı emeklı maaşı olanlar var 1000 tl olursa.yetimleride faydalanır az çok artış olur

Üst Alt